tirsdag 4. desember 2012

Julekalender!

Kjœre dere!

Håper dere har en fin desember sålangt - og klarer å nyte førjulstiden uten for mye planlegging og stress. Et lite triks kan vœre å sette av tid til de helt enkle tingene vi vet gir oss julestemning, som nødvendigvis ikke koster mye verken tid eller penger. Kvalitetstid med de nœrmeste? ..og bestemme seg for at den tiden skal ikke byttes ut med "men jeg må bare dra å handle et par julegaver til.." eller "jeg vil heller se den serien på TV.." men heller bestemme seg for å nyte det :)

I jeg er smule seint ute, men vil gjerne gjenta det jeg gjorde til jul i fjor - 

Bibelvers-julekalender!

Helt enkelt kommer jeg til å legge ut et bibelvers hver dag. Noen dager blir det kanskje en "Ukens julesang" eller et lengre innlegg med noe jeg tenker på. Men det vil hvertfall komme et lite påfyll hver dag.

Håper det er noe som kan vœre til oppmuntring, og kanskje hjelpe å minne på hva julen egentlig handler om underveis mot den store dagen.

4. des

"Mannens skritt er fastlagt av Herren,
og Han har behag i hans vei.
Om han snubler,
skal han ikke falle og bli liggende,
for Herren støtter hans hånd."
Salme 37:23-24


Ingen kommentarer: