mandag 31. desember 2012

Godt nyttår!

Kjœre alle dere!

Det er nyttårsaften - 2012 er snart forbi. Jeg har lyst til å starte med å takke dere. Takk for at dere titter innom bloggen min, og for de kommentarene og mailene jeg får der dere viser at Gud kan virke gjennom de tingene jeg skriver, om det er smått eller stort. Tilbakemeldinger som virkelig er bønnesvar og gjør at jeg blir veldig takknemlig og av og til litt rørt!

For meg har 2012 vœrt et år der det har skjedd mye bra. Jeg og Johannes har planer om å etterpå sette oss ned å skrive 5 ting som har skjedd i år som vi synes er bra i en bok. Til neste år gjør vi det samme, og året etter der.. Samtidig har året også hatt med seg noen utfordringer som har kostet. Noen veldig store og noen litt mindre. Men vet du hva jeg sitter igjen med? En takknemlighet. Jeg hadde nok ikke trodd det da jeg sto midt oppi det som verst, men det er sant. Jeg sitter igjen med en visshet om at Gud virkelig var tilstede, en takknemlighet for måten jeg har lœrt mye og blitt sterkere gjennom det, en takknemlighet for alle velsignelsene Gud gir, og en takknemlighet for den han er og hans ord som alltid er det samme. "Himmel og jord skal forgå, men Mine Ord skal aldri forgå" Mark 13:31. En takknemlighet for mennesker rundt meg, som hjelper meg å vœre svak, men samtidig kjempe - og er forbilder til den store gullmedalje!

Jeg går inn i et nytt spennende år der jeg fortsetter å blogge - det har virkelig blitt en hjertesak! Bloggen komme også til å få et facelift i nœr fremtid, jeg gleder meg! Boka mi har jeg satt av mere tid til, i tro, og den kommer til å få enda mere fokus - jeg gleder meg til å se den ta form. Og - jeg skal gifte meg med den beste ungen mannen jeg kunne fått! Midt i alt dette går jeg inn i hverdager. Hverdager som kan føre med seg både gleder og utfordringer av alle slag. Men jeg vet at om jeg velger og prioriterer å bruke tid med Gud, der det er bare oss to, så blir hjertet mitt fylt med sannhet, tro, og en visshet om at midt i alt er Gud med. Han har ikke lovet at vi skal gå gjennom livet uten utfordringer Joh 16:33, men han har lovet å alltid vœre med Matt 28:20. Jeg er fylt med en lengsel etter mer av Gud og den han er, og en forventning til hva han kan gjøre gjennom at vi løfter blikket, œrer og takker Han - i alt!

Da gjenstår det å ønske dere alle et velsignet godt nyttår! Jeg håper du, som meg, kan klare å se Gud i de tingene som har skjedd i 2012. Kan klare å se velsignelser, og hvordan livets berg og dalbane gjør deg sterkere. Og min største oppfordring til deg inn i det nye året er å sette av tid til deg og Gud der har kan fylle hjertet ditt med sine sannheter. Sine sannheter som alltid står fast, og som kan vœre det som flyter over i deg i de tingene du møter på. Hans sannheter som gjør at du i enhver situasjon kan velge å takke og œre Gud for den han er.

"Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer,
for livet utgår fra det"
Ords 4:23
Ingen kommentarer: