fredag 14. desember 2012

14. des: "Veien til Betlehem"

I dag vil jeg komme med en liten anbefaling til en
god film å se i jula! Jeg har sett den med Johannes før..rettelse: jeg sovna etter 5 min fordi jeg var fryktelig trøtt. Men han likte den veldig godt, og synes juleevangeliet ble fremstilt på en god måte. Jeg så den på nytt med ei venninne forrige helg - uten å sovne! Og både hun og meg likte den også veldig godt!

Vi får se historien om Maria, Josef, familiene rundt, og fødselen av Jesus-barnet på en annen måte en før. Og jeg klarte å skjønne litt mer av følelsene, opplevelsene, gledene, og utfordringene rundt det. Da filmen nærmet seg slutten skulle jeg ønske den bare fortsatt, fordi jeg ville se mer av historien fremstilt på denne måten. Og jeg ble oppmuntret i det å stole 100% på Gud, og faktisk gi seg til det kallet han har - på tross av hva det kan koste.

Så den er absolutt en god film å bruke tid på, og å fylle seg med. Velg å fylle deg med noe som faktisk skaper noe godt i deg, det har større betydning enn du tror!

Ha en god helg alle sammen!
Ingen kommentarer: