lørdag 17. november 2012

Ukens lovsang: Love came down

Brian Johnson

If my heart is overwhelmed
and I cannot hear Your voice
I hold on to what is true
Though I cannot see

If the storms of life they come
And the road ahead gets deep
I will lift this hands in faith
I will believe

I'll remind myself of all that You've done
And the life I have because of your son

Love came down and rescued me
Love came down and set me free
I am Yours, I am forever Yours
Mountains high or valley low
I sing out and remind my soul
I am Yours, I am forever Yours

When my heart is filled with hope
Every promise comes my way
When I feel Your hands of grace
rest upon me

Staying desperate for You, God
Staying humble at Your feet
I will lift these hands in praise
I will believe

Dette er en nydelig lovsang av Brian Johnson. Jeg har ofte satt den på når jeg bare slapper av med Gud - og jeg nyter det hver gang!

I hold on to what is true though I cannot see.. Det er ikke alltid vi ser månen, men det betyr ikke at den er borte. Klassisk eksempel, men like sant. Det er ikke alltid vi klarer å høre Guds stemme, fordi det er så mye annet som surrer rundt. Det betyr ikke at han er borte. Det betyr ikke at det han sier, løftene hans er borte. Vi må bare bestemme oss for å holde fast ved det. Holde fast ved troen, og det vi egentlig vet - uten å stille spørsmål ved om vi vet det..selv om vi ikke ser det.

I will lift this hands in faith, I will believe. Velg å løfte hendene dine mot Gud, selv om du ikke ser løsningen. Jeg vet at for min del så kan jeg ofte synes det er utfordrende å tro, selv om det er noe i meg som så gjerne vil tro. Gå etter det i deg som vil tro - og la det få seire. Løft hendene dine i tro.

I'll remind myself of all that You've done.. De gangene det er vanskelig å tro trenger vi kanskje å minne oss selv på hva Gud har gjort. Eller kanskje vi trenger å la andre minne oss på det, hvis vi ikke klarer å se det selv? Det er lettere for meg å tro at Gud vil gripe inn i situasjonene hvis jeg har opplevd noe lignende før, der han virkelig har vist at Han er tilstede. Minn deg selv på alt han har gjort, fra den minste til den største ting. Så vil du gjennom det også se at Han alltid har vœrt tilstede, og kommer alltid til å vœre det.

Men hva med de gangene alt går veldig bra? Klarer vi å huske at vi trenger Gud? Staying desperate for You, God.. Her tror jeg det handler mye om å leve så tett på Gud at uavhengig av om livet er utfordrende eller ikke - så trenger du Gud. Han er en så stor del av deg, at du trenger Han. Det vet jeg at jeg gjør. I de utfordrende periodene trenger jeg han, og om jeg ikke søker han i de litt enklere periodene blir det et tomrom. Og her også: husk på alt Gud har gjort. Staying humble at Your feet!

Midt i alt: vit at du tilhører Gud! Du er hans.

I am Yours, I am forever Yours


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: