fredag 19. oktober 2012

Ukens lovsang: Yahweh

Kari Jobe

From the first break of light
to the last days
Every ocho of time
Every evening fades
You've always been there

From a baby's first cry
to the last breath
Every fight in our minds
Every victory ends
You've always been there

Ancient One, so amazing
unfailing You are
Holy One, overwhelming
my heart with Your love

Yahweh, Yahweh
Faithful God, You're here to stay
Yahweh, Yahweh
Forever and always the same

Where the sky meets the sea
and breaks free
Where compassion and love
are meet with Thee
You've always been there

All consuming
Everlasting
God almighty
Lord of glory

You've always been there.. Vi trenger å bli minnet på det! Fra begynnelsen til slutten, alt vi møter. Det er ikke alt vi skjønner, men en ting er sikkert; Gud har alltid vœrt, og kommer alltid til å vœre der. Han er tilstede - selv om vi ikke skjønner alt. 

Every fight in our minds.. Jeg liker spesielt denne! Hvor mange kamper har vi ikke med oss selv i tankene - som kanskje fører til at vi ikke alltid gjør det som er optimalt, som vi skulle ønske vi gjorde? Så synes vi det er skummelt å komme til Gud med det. Men vi må huske at de kampene - han var og er midt i de!

Overwhelming my heart with Your love.. Sånn føles det. Ikke alltid, men noen ganger. Hjertet mitt blir helt overveldet - på en måte der jeg ikke har så mange ord som kan beskrive det. Men overveldet av Guds kjœrlighet, som overgår all kjœrlighet. Den er bare ikke alltid like lett å legge merke til - fordi vi er så vant til å forholde oss til kjœrlighet fra mennesker. Men Guds kjœrlighet er der - la Han vise deg det!

Faithful God, You're here to stay! Vi møter på mennesker i livet vårt som kanskje er der en liten periode. Noen er der hele tiden, eller store deler av tiden, mens andre kommer og går. Dette er naturlig, ettersom man går gjenom ulike epoker, og kanskje bor på forskjellige steder. Men uavhengig av hvor i verden du er, eller hvilken epoke du er i - så har Gud kommet for å bli, så lenge du tillater Han det! Han har kommet for å bli, og trekker seg ikke unna.

Forever and always the same.. På samme måte som Han har kommet for å bli, så er han alltid den samme. Han endrer seg ikke, og har like stor kjœrlighet til deg uansett hvor i livet og hvor i verden du er. Vit det!

All consuming
Everlasting
God almighty
Lord of glory
Ingen kommentarer: