fredag 5. oktober 2012

Min første kjœrlighet..

..nei, det er ikke Jan Teigen sin låt jeg skal snakke om :)

Jeg er så heldig å få lese pre-release av en veldig bra bok om dagen (som jeg skrev på facebook siden min..) Skal fortelle dere mer om den om noen dager - men vil bare dele noe jeg synes var veldig bra.

"Like an old married couple that needs to remind themselves of why they fell in love, ask yourself what it is about your craft that made you fall in love with it. Why do you do what you do and make what you make?"

Jeg synes det er helt fantastisk å se et gammelt ektepar som holder hender mens de går bortover.. Eller å høre bestefar omtale bestemor som "jenta si".. Det forfatteren skriver om her er rettet mot det å som kunstner skape noe. Ettersom tiden går kan det skje at man glemmer hvorfor man forelska seg i det fra start av. Ting kan føles dødt, og man kan ta ting forgitt. Det gir en ikke så mye, fordi man ikke tar var på følelsene rundt det. Skjønner du hvorfor han bruker "et gammelt ektepar" som eksempel? (Jeg sier ikke at alle ektepar er sånn!)

Oppmuntringen min nå som vi går inn i helg er rett og slett å bruke litt tid å minne deg selv på, og la Gud minne deg på hvorfor du forelska deg i utgangspunktet. Hvorfor du begynte i lovsangsteam..hvorfor du begynte å lage sanger..hvorfor du begynte å skrive..hvorfor du begynte å skape noe..

Kanskje spesielt hvis du er der som jeg skrev om i det forrige innlegget mitt nå? Og ellers også, vi trenger alltid å bli minnet på det. La Gud minne deg på det magiske..som i starten av et forhold når alle historiene som blir fortalt blir hørt for første gang.

Som vi synger i sangen "Oh Lord, You're beautiful":

Oh Lord, please light the fire
That once burned bright and clear
Replace the lamp of my first love
That burns with Holy fear

Bildet er lånt fra google.no


Be Gud på nytt vise deg kjœrligheten i det du gjør!


God helg fra meg :)


Ingen kommentarer: