fredag 12. oktober 2012

Det sterkeste treet..

Opplever du at det stormer? Det gjør jeg også ved jevne mellomrom. 
Er det tøft der og da? Ja. 
Men hva gjør det med oss i lengden?

Dette fine skiltet, og flere andre, får du kjøpt på Bok&Media

Når vi går gjennom utfordrende perioder tvinges vi til å grunnfeste oss enda dypere i den Gud er, og Hans sannheter for oss. Noe som gjør at vi står enda stødigere videre. Jeg står enda sterkere i det å leve et liv som œrer Gud for den Han er, og det å leve livet mitt i den tjenesten han har kalt meg til - gjennom å ha gått gjennom noen stormer. 


Ta det med deg som en liten oppmuntring 
fra meg i dag :)


Så vil jeg også nevne at jeg er så heldig å få tale på Ungfila i kveld. Tema blir "Tilbedelse". Ta deg gjerne turen til St.Olavs gate 24 kl 20.00 om du er i nœrheten!


1 kommentar:

Anita sa...

Så fin blogg du har, her blir jeg å titte innom flere ganger.

Anita