torsdag 6. september 2012

Ukens lovsang: I himmelen

I himmelen
Espen Samuelsen

Eg ska få treffe deg, kjœre Far
I himmelen ska eg få bo
Du har sagt te meg at alt Du har
E te meg og alle som tror

Eg skal nok gje deg ein klem så god
Sei takk for at eg fekk gå inn
Takka for det som du gjorde for meg
Det var kjœrlighet som bandt meg til deg

I himmelen, i himmelen
Der ska me få bo
I himmelen, i himmelen
Der ska me få bo
Samen med Deg

Tenk å få møta de andre igjen
De som døde før meg her på jord
Me ska nok synga den store sang
Og prise Jesus ved Hans bord

Denne nydelige sangen fikk jeg synge i min kjœre mormors begravelse for en stund siden. Har lyst til å dele den med dere i dag, fordi det er en sang full av håp og fremtid, midt i noe som kan vœre vanskelig og utfordrende. Fant dessverre ikke lydfil på den, men den kan kjøpes på iTunes store for 9kr, evt på Spotify.

Takka for det som du gjorde for meg.. Noen ganger blir vi så opptatt av alle de tingene vi skulle ønske var litt annerledes, at vi glemmer å takke. Og noen ganger føler vi kanskje ikke vi har noe å takke for - fordi vi ser bare utfordringene? Start med å takke for at Jesus døde og stop opp igjen: for deg!

Det var kjœrlighet som bandt meg til deg.. Det er Guds kjœrlighet som binder oss til Han. Kjœrlighet ser ikke alltid lik ut, noen ganger viser den omsorg, andre ganger rettleder den. I alt er grunnlaget kjœrlighet. Og det er denne kjœrlighet, måten Gud alltid er der, passer på oss, gir oss det vi trenger, og rettleder oss - som binder oss til Ham.

Me ska nok synga den store sang.. Jeg synes dette er så fint! Tenk når vi kommer til himmelen, og skal slenge oss på det himmelske koret. Sammen med alle skal vi få synge, og..og prise Jesus ved Hans bord!

I himmelen, i himmelen.. Et bibelvers som betyr mye for meg er salme 27:4. "En ting lengter jeg etter: at jeg kan få bo i Herrens hus alle mitt livs dager.." Der vi kan skue Guds skjønnhet, og vœre i Hans nœrvœr..der ska me få bo.

Det største av alt er dette: at vi skal få bo der sammen med Gud. Sammen med alle de andre også, men sammen med Gud! Vi skal få treffe vår kjœre Far.

I himmelen, i himmelen
Der ska me få bo
Samen med Deg

Fant dessverre ikke blekke på låtaIngen kommentarer: