fredag 28. september 2012

Oppdatering 1: Bok

For en stund siden nå fortalte jeg dere at jeg skrive bok! Og det stemmer, det gjør jeg fortsatt. Så tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering..

Før sommeren hadde jeg fri fra jobb en dag i uka, noe som da gjorde at jeg hadde mYE tid til å skrive. Da fikk jeg gjort masse, og er godt over halvveis med manus. Nå ser hverdagen min litt annerledes ut, og jeg har ikke har like mye tid til å skrive. Det betyr ikke at prosessen har stoppet opp, den går bare ikke like raskt. Men dette ser jeg ikke på som negativt i det hele tatt! Jeg har bestemt meg for at det å skrive bok ikke er noe som skal gå på bekostning av tiden min med Gud, tiden min med de rundt meg, og det som utgjør livet. Livet skal leves helhetlig - det er når man gjør det at man kan klare å leve et ekte liv i tilbedelse. Tilbedelse som springer ut i fra hjertet. Jeg får tid til å tenke og reflektere mellom hver gang jeg skriver, og jeg opplever mer - som gir meg et større grunnlag for å skrive ut i fra erfaring. Og jeg slipper å streve for å gjøre ting i egen kraft, og prøve å produsere frem noe som ikke kommer av et overskudd, og noe som springer naturlig frem fra et liv med Gud.

Midt i dette opplever jeg en enorm følelse av å gå i ferdiglagte gjerninger. Ting som jeg ikke har hatt en anelse om hvordan skal løse seg tidligere - får plutselig en mulighet. Og jeg finner meg selv i settinger jeg ikke hadde sett for meg for noen mnd siden. Jeg tror det er en stor kraft og velsignelse i det å på det Gud legger på hjertet ens, selv om man ikke ser hvordan det skal løse seg. Jeg opplever selv hvordan jeg i denne situasjonen har gjort det, og ja: ting løser seg på helt uventede måter!

Noe som igjen fører til at jeg skjønner at jeg er fullstendig avhengig av Gud i det, det er noe Han legger i meg, det skal skje i Hans timing..og det gir drømmen nytt liv.


Jeg kommer til å holde dere oppdatert videre også, og gleder meg til å ta steg videre i å se drømmen bli realisert! Oppmuntringen i dag er nettopp det å gå, selv om du ikke ser helt løsningen! 
Gå, ta de første stegene, gjør det du kan. Så legger Gud til rette for resten når han ser villigheten din - og du vil se at du går i ferdiglagte gjerninger!"Legg alt du gjør i Herrens hånd, 
så skal dine planer lykkes"
Ords 16:3Ingen kommentarer: