tirsdag 18. september 2012

"Link til film"

Før sommeren var jeg så heldig å bli kontaktet av en hyggelig fyr, som skulle lage noen filmer til sommerens stevne på Hedmarktoppen. Der spurte han om jeg kunne tenke meg å dele litt om hjertet mitt bak lovsang, bloggen og boka. Jeg sa ja, takknemlig og litt satt ut over forespørselen. Noen dager senere fikk jeg besøk, og prøvde å sette litt ord på de tingene jeg skriver om og tenker på - på et par minutter!

Tenkte jeg skulle dele denne med dere i dag. Kos dere med sørlandsdialekt og en Ida som måtta ta en del "takes" fordi det å bli filmet på denne måten var litt skumlere enn jeg hadde trodd :)


video

Av: Alexander Botn3 kommentarer:

Jesus er svaret! sa...

Nydelig!! Lovsang er en livsstil. Eller tilbedelse. Du har så mye å dele Ida. Tusen takk. For en nydelig utråling u har og hvilket hjerte. Det er en ære å følge deg og bloggen din!!

Hans-Erik Groth sa...

YES!!!

Maria sa...

Tusen takk for den fine kommentaren på bloggen min! Og jeg kjente når jeg leste den, at "ja, jeg vil rett og slett bestemme meg for at jeg skal legge av bekymringene som kommer". For de vil komme, og det har allerede vært noen jeg må kaste bort.
Det ble så godt for meg det du skrev om å spørre meg om Gud ville sagt dette til meg - det skal jeg ta med meg videre som en hjelp!
Hyggelig å få se deg live i videoen forresten! Du er bare nydelig - og jeg synes dialekten din er helt herlig! (bor forresten ikke så langt fra ditt hjemsted - på Evje!)

God klem fra meg