onsdag 15. august 2012

Ukens lovsang: One Desire

Kari Jobe

Here I am 
Just for You, only You
Here I stand
Wanting You, only You

In your presence Lord, I will find my strength
You're the breath in me, You're my everything
With my heart bowed low and my hands held high
All consuming fire, You're my one desire

It's You, God it's You
It's You, only You

Your name, oh Your name
Let it stay on my lips
I will seek Your face
God it's You, only You

My heart will always sing 
I love You, I love You

Wanting You, only You.. Når vi lovsynger kommer vi ikke fremfor Gud for å oppnå noe, eller få noe. Jeg sier ikke at vi ikke skal tørre å be Gud om ting, for det skal vi! Men jeg tror også det handler om at vi skal komme fremfor Gud for den Han er. Vi skal først og fremst søke Hans ansikt, og gjennom det vil vi se at Han virker i livene våre. Og greia er også at selv om det kan føles som vi trenger de tingene veldig der og da, så trenger vi Gud mer. Jeg vil først ha Gud, og bare Han - det er det viktigste!

In your presence Lord, I will find my strength.. Sånn rent praktisk kan jeg si at dette stemmer! Jeg kan vœre sliten, og ha mye å tenke på. Jeg har en "Ida&Gud kveld" og får energi av det. Det kommer nok av flere ting.. Den ene er at da slapper jeg fysisk av. Den andre, og viktigste, er at da får jeg retta fokuset for hjertet og tankene mine dit det skal vœre. Jeg blir ikke så sliten av alt rundt hvis jeg får Guds perspektiv på det, og husker på hva jeg egentlig lever for og hvem som har kontroll. 

You're my one desire! Dette tenkte jeg på masse her om dagen, og skal skrive et eget innlegg om det. Men; det er ikke alle tingene vi trenger. Det er ikke en bra låt, eller å skrive et blogginnlegg med bra innhold. Det er Gud i alle tingene. De tingene hadde vœrt tomme uten Gud. You're my one desire!

Let it stay on my lips.. Det er en stor kraft i å la Guds navn vœre det som er på leppene våre. Hvorfor? Da retter vi fokuset mot Han - i stede for alt rundt. Og her er det en bønn vi ber - noe jeg tror er bra! Be Gud om at Han skal hjelpe deg å la Hans navn vœre det du taler ut når du møter på noe som kanskje er litt utfordrende.

Et lovsyngende hjerte.. Det jeg i utgangspunktet snakker mest om - gjennom alt jeg skriver. Nettopp fordi at alle de tingene vi er gjennom daglig, og valgene vi tar daglig, påvirker hjertet vårt. Og om vi tar valg daglig som gjør at hjertet vårt blir styrket i Gud - kan vi oppleve det at selv om hodet noen ganger ikke skjønner alt som skjer vet hjertet vårt Guds sannheter i det. Og det er hjertet livet springer ut i fra. Da kan hjertet vårt synge at det er Gud vi elsker - uavhengig av om tankene er helt med - fordi vi kjenner i hjertet vårt at det stemmer.

My heart will always sing, I love You!


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken


1 kommentar:

Anonym sa...

Du skriver veldig fint, er enig i at man kan slappe av mye mer etter litt tid med Gud! fin sang også :)