onsdag 29. august 2012

Ukens lovsang: Beautiful things

Gungor

All this pain
I wonder if I'll ever find my way?
I wonder if my life could really change at all?
All this earth
Could all that is lost ever be found?
Could a garden come up from this ground at all?

You make beautiful things
You make beautiful things out of the dust
You make beautiful things
You make beautiful things out of us

All around
Hope is springing up from this old ground
Out of chaos life is being found in You

You make me new
You are making me new


I wonder if my life could really change at all? Vi ser på omstendighetene våre, og på det vi tror ligger foran oss. Så matcher det kanskje ikke helt det vi skulle ønske? Vi ser på ting vi har gjort, og tenker kanskje at "på grunn av dette kan ikke livet mitt forandre seg, jeg står fast i dette.."

Could a garden come up from this ground at all? En vakker hage.. En hage full av blomster som står i stråleglans. Er disse blomstene kanskje drømmene dine? Gode og positive ting, som du ønsker og drømmer om at skal skje, men stiller spørsmålstegn ved om kan skje?

You make beautiful things out of the dust! Gud gjør alle ting nye! Gud skapte det vi ser rundt oss, ut av ingenting! Gud skapte mennesket, himmel, jord, stjerner, blomster, fjell, daler, vann, bekker, fosser - you name it - ut av ingenting! Og de tingene han skapte er vakre. Hva betyr det kjœre deg? Gud skaper vakre ting ut av dine omstendigheter - og det du ser på som håpløst. Gud gjør de tingene du tror du sitter fast i nye, og setter deg fri! You make beautiful things out of us! 

Out of chaos life is being found in You. Dette er en sannhet. Vi kan gå i det som føles som et kaos til tider. Men om vi velger å ta noen bevisste valg i forhold til hva vi tror på, og det å fylle oss med sannheter - så finner vi liv i Gud!

Ta denne sangen med deg inn i uka videre, og vit at Gud gjør ting nye. Det er ikke noe av det du se rundt deg som er for stort eller lite til at Gud kan steppe inn, og skape det til noe vakkert. Gud gjør deg ny, og Han gjør deg ny gjennom de tingene du går i daglig - bare velg å rette blikket ditt mot Han og den Han er!

You make me new
You are making me new
Ingen kommentarer: