lørdag 18. august 2012

Kinderegg..

..brunette som egentlig er blond?
..3 overraskelser i en?


Bildet er lånt fra google.no


..eller et lovsangsteam?

I sommer var jeg så heldig å få være med i lovsangsteamet under Oase-stevnet i Fredrikstad. Lovsangsteamet ble ledet av Marie Hognestad, og hun hadde satt sammen et team med mange personer fra ulike menigheter. Flere av de som var med hadde jeg aldri møtt før, og vi kunne være ulike på flere ting.

En ting vi som team fikk høre flere ganger under stevnet var at  det var en tydelig enhet blant oss - vi var ett team. Dette på tross av at mange av oss ikke kjente hverandre i det hele tatt. Jeg tror grunnen til at det var noe folk sa, er at uavhengig av om vi ikke kjente hverandre, så hadde vi samme fokus, og samme mål. Vi ønsket alle fremfor alt å ære Gud, lede andre til å gjøre det, og se mer av den Han er.

En annen ting vi fikk høre var at midt i det var det tydelig at vi var enkelt individer som ledet på sin måte. Det skinte gjennom at vi levde individuelle liv og at alle ledet med måten hver person levde sitt liv med Gud. Akkurat dette handler helt sikkert om flere ting. En greie var nok det at alle vi som var med har gått en lang vei i forhold til det å lede lovsang, og det å leve et liv tett på Gud. Jeg sier ikke at vi har svarene, og er utlært. Men gjennom erfaring kommer en trygghet i hvem man er i Gud, og hva man er kalt til, hva Gud har gitt meg. Det å skulle ligne på de rundt seg blir ikke et stort fokus.

Og kinderegg - hva mener du med det Ida?

Vi snakket litt om dette underveis, både det at vi var en enhet men også enkeltindivider. Før vi dro derfra hadde teamet en samling - der vi skulle få en liten ting. Og da fikk vi hvert vårt kinderegg. Hvorfor? Lik innpakning, et team - vi hadde alle det samme målet. Men inni det var alle et individ.

Ta dette med som en liten tanke, ift hvordan dere er som team. Det er viktig å være en enhet; stå sammen om ting; jobbe mot det samme målet som er å ære Gud. Midt i det er det viktig at dere er enkeltpersoner som leder med sitt liv!

God helg fra meg :)
Ingen kommentarer: