onsdag 11. juli 2012

Følg Oase på Visjon Norge!

Denne uka er jeg på SommerOase i Fredrikstad, og vi storkoser oss! Jeg og Johannes er så heldige å få stå sammen med en fantastisk gjeng ledet av Marie Hognestad, og lede forsamlingen i lovsang! For et privilegium og en œre! Jeg nyter å vœre rundt mennesker som oppmunterer og ser gullet i hverandre, det er med å gi Gud œre. Og jeg nyter at vi er en gjeng som kan stå sammen og ha det samme hjertet i lovsang, og blikket festet på Gud - selv om vi er på et stort stevne med masse folk, og det er mye som skjer. Vi hadde første møte i går kveld, og gleder oss veldig til fortsettelsen. Jeg kommer til å dele mer av det jeg opplever her etterhvert, det jeg ville si nå er at møtene vises live på Visjon Norge!


Hver dag, kl 10.00 og kl 19.00, kan dere følge det som skjer her, da både lovsang og tale. Dettte stedet er fullpakka av mennesker som virkelig er hengitte, og har masse å komme med! Ta med deg det kan, og om du er hjemme i ferien - bruk tiden til å da få litt påfyll av alt Gud er gjennom det som skjer her.


Eller håper jeg du nyter sommeren, 
og det du fyller dagene dine med :)


Ingen kommentarer: