torsdag 21. juni 2012

Ukens lovsang: Saviour King

Hillsong

Let now the weak say I have strength
By the spirit of power that raised Christ from the dead
Let now the poor stand and confess
Taht my portion is Him, and I'm more than blessed

Let now our hearts burn with a flame
A fire consuming all for Your Sons Holy name
And with the heavens we declare You are our King

We love You Lord
We worship You
You are our God
You alone are good

Let now Your church shine as the bride
That You saw in Your heart as you offered up Your life
Let now the lost be welcomed home
By the saved and redeemed, those adopted as Your own

I love You Lord
I worship You
Hope which was lost
Now stands renewed

I give my life 
To honour this
The love of Christ
The Saviour King

Let now Your church shine as the bride.. En vakker brud, skrev jeg om i forrige innlegg. Les det, og bli minnet på måten Gud ser på deg når du kommer fremfor Han i lovsang.

Let now the lost be welcomed home.. Husker du historien om den bortkomne sønn? Der viser Gud tydelig at Han ønsker sønnen sin, som har vært borte en stund, velkommen hjem. Det står i bibelen at om 1 av 100 sauer blir borte, så drar gjeteren for å finne den ene. Gud har samme kjærlighet til alle mennesker, og det Han vil er å ønsker hver og en enkelt velkommen hjem!

Så kommer vi inn i bildet også. For at disse menneskene skal finne veien trenger de kanskje hjelp? Jeg tror Gud kan steppe inn i menneskers liv, og forandre de. Men jeg tror også vi skal leve et liv der vi viser hvem Gud er. Der vi kan lede vei, og gjøre det enkelt for folk å komme som de er fremfor Gud, og bli ønsket velkommen hjem. By the saved and redeemed, those adopted as Your own.. 


We love You Lord! Det er en kraft i å sammen synge dette. Sammen som menighet eller vennegjeng. Sammen synge at "vi elsker Deg Gud", uavhengig av hva hver enkelt av oss går gjennom. De tingene endrer ikke den kjærligheten, og det er en bestemmelse vi sammen kan ta!

I give my life to honour this.. Videre synger vi det som enkeltpersoner. Vi kan synge det som miljø, men det holder ikke. Det må også gjelde i ditt hjerte og ditt liv. Du elsker, fordi Han elsket deg først. Man kan ikke bare slenge seg med mengden, og satse på at det holder - la det være noe du velger selv, og velger å gi livet ditt for. Videre derfra gir vi livet vårt. Og hva lever vi for å ære?

The love of Christ

The Saviour KingØnsker du blekke på låta kan du følge denne linken


1 kommentar:

ELISE sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar! :) Så bra du synes det!

Prøver så godt jeg kan å leve nær Gud, og la han lede meg, uansett om det noen ganger er vanskelig - både å vite hva han vil, og å ikke bare følge min egen vilje, fordi det føles lettest der og da.

Takk det samme! :) Koser meg i sola!

Liker så godt hvordan du går dypere inn i teksten ved å kommentere enkelte setninger i sangen. Det er så lett å bare synge med og ikke tenke så mye over hvam man synger.
Sangen var utrolig fin, har aldri hørt den før, men likte den :-)