onsdag 27. juni 2012

Sommerhilsen fra meg :)

Det er sommer!!!


Jeg ser mer frem til ferie enn jeg har gjort på lenge, og gleder meg til å slappe av, bruke tid med familien og venner jeg ikke ser så ofte, sommer på sørlandet, bra møter, masse lovsang, kanskje skrive litt mer på boka, og masse henging med Gud! Jeg kommer til å oppdatere bloggen, og dele litt underveis. Kan bare ikke love at innleggene kommer akkurat når jeg vil, for må ta høyde for at internett tilgangen ikke alltid er like stor (noe jeg egentlig gleder meg til, og synes er deilig ved jevne mellomrom!)


Det du kan gjøre er å ta en titt på venstre side av bloggen, der det er en liste med temaer. Kanskje det er noe du ikke har lest, eller noe du trenger å bli minnet på igjen. Ellers skrev jeg i fjor sommer noen tips for å holde livet med Gud i gang gjennom ferien. Selv skal jeg nå på Bibelcamping der jeg har vœrt nesten hver sommer siden jeg ble født, og har masse gode minner fra, sammen Johannes, familien, og gode venner. Visjonen er "Familieferie med mening - ingen åndelig tørkesommer", og jeg gleder meg! Videre derfra drar vi på hytta på fjellet i noen dager, med 100% avkobling fra det daglige livet.


Deretter venter noen dager på Skjœrgårds, der Ungfila skal lede lovsang i Fjellkirka 5. juli kl 23.30. Ta turen! Info? HER.


Så drar jeg og Johannes til Oase, der vi skal vœre med i lovsangsteamet hele uka. Kom om du er i nœrheten, eller ikke er i nœrheten - og si hei om du ser meg! :)Ha en velsignet god sommer alle sammen! Håper du får tid til akkurat det du vil, og får en sommer der du ikke trenger å stå stille, men kan ta noen nye steg i livet med Gud, i livet som lovsanger - og mot nye drømmer!

Klem fra Ida :)5 kommentarer:

Dieneke sa...

Wishing you a great time.
Blessings to you all!

Flora sa...

Hurra for at dere skal på oase!!! vi ses :) - Tora

ELISE sa...

God sommer !:)
Høres ut som du har en kjekk ferie foran deg :)

Spirea sa...

Nå er det lenge siden jeg har vært innom. Hatt ferie jeg, og som deg syns også jeg det er godt å la blogg være blogg av og til og la alt ligge. Har ikke engang vært på nett pr mobil...herlig! Men nå er jeg tilbake, med ladede batterier og har hatt en super ferie - og på tide med en liten bloggrunde. Jeg håper du får en fantastisk ferie - du har jo masse fint å glede deg til i sommer da. Den campen du nevner har jeg også vært på hvert eneste år siden jeg var knøtt...hm, vi har nok passert hverandre skal du se, men er jo noen år mellom oss, da ;)
Hos meg går det forresten oppover - det er mye fint som har skjedd siste tiden (se innlegg evt)...og jeg bare takker Gud. Ønsker deg en skjønn ferie - og må Gud velsigne deg og dine. klem

May Hilde sa...

Hei igjen. Vært litt lite aktiv på bloggfronten så jeg så ikke kommentaren du hadde lagt igjen hos meg. Jeg har endelig ferie, ettelengtet. Ble mamma igjen i april til ei lita jente, så jeg vet ikke om jeg får muligheten til å reise til Fyresdal, men håper på en dagstur. Skal du dit i år? Høres ut som du har masse gode planer i sommer. :) Leste statusen til Rebekka i stad og lurer egentlig på om det er på plass med en gratulasjon også? :) God sommer-klem :)