søndag 17. juni 2012

En vakker brud

Bryllup er vakkert! Noe av det jeg liker ved det er ofte blikket til brudgommen når bruden kommer gående. Et blikk som beundrer. Et blikk som sier "du er den vakreste som finnes". Et blikk som sier "tenk at du er min". Et blikk som sier "jeg elsker deg". Et blikk som ikke rikker seg fra bruden som kommer gående mot han.


Let now Your church shine as the bride
That You saw in Your heart as You offered up Your life


..synger vi i sangen Saviour King. Det står også flere plasser i bibelen, at vi er en brud, menigheten er en brud. 


"Og jeg, Johannes, så den Hellige Staden, Det nye Jerusalem, komme ned fra Gud ut fra Himmelen, gjort i stand som en brud smykket for sin brudgom."
Joh Åp 21:2


Det jeg vil du skal gjøre nå er å sette deg selv i brudens situasjon. Gutter det gjelder dere også, heng med på bildet i det.. Den som står foran og beundrer deg er Gud. Og situasjonen dere er i er ikke nødvendigvis et bryllup, men når du kommer fremfor Gud i lovsang. 


Når du kommer fremfor Gud i lovsang beundrer Han deg på samme måte som en brudgom beundrer bruden sin. Han ser ikke etter feil og mangler, han synes du er perfekt. Han vet kanskje at du har ting du trenger å ta noen steg i, og du trenger å jobbe med - som alle andre. Men han gir de ikke fokus. Han ser det at du har sagt ja til Han, og at du velger å si ja til å gå veien videre sammen med han - tross at du fortsatt har ting å jobbe med.


Han ser alle de bra tingene, som vi ikke alltid ser selv. Og kanskje du trenger nettopp det å komme fremfor Han sånn at Han kan hjelpe deg å se det. Hjelpe deg å se alle de bra tingene ved deg selv, som Han ikke klarer å ta blikket fra.


Gå frimodig og vit at du har en Gud som ikke klarer å ta blikket fra deg når du kommer fremfor han. Når du kommer, til din melodi, er det eneste Han vil å være sammen med deg!Ingen kommentarer: