tirsdag 29. mai 2012

Ukens lovsang: The Father's song

Matt Redman

I have heard so many songs
listened to a thousand tongues
but there is one
that sounds above them all

The Fathers's song
The Father's love
You sung it over me and for eternity
it's written on my heart


Heavens's perfect melody
The Creator's symphony
You are singing over me
The Father's song
Heaven's perfect mystery
The king of love has sent for me
and now You're singing over me
The Father's song
I have heard so many songs, listened to a thousand tongues.. Jeg tror ikke det her nødvendigvis er snakk om en sang, sånn vi tenker over det. Men det handler mer om alt vi har har rundt oss, som påvirker oss. Alt vi hører, som forteller oss noe om hvem vi er. Vi kan høre mye, men en ting vet jeg; det er ingenting som overgår den sangen Gud synger, den sangen jeg hører der Han får fortelle meg hvem jeg er!


You sung it over me and for eternity it's written on my heart.. De tingene vi hører kan gå både opp og ned, og det er ikke alltid vi får høre akkurat det vi ønsker. Eller kanskje vi får høre noe som dekker over noe vi har hørt før. Den sangen Gud synger over oss, den forsvinner aldri. Den er for evigheten skrevet på hjertene våre. Og jeg tror du merker det om du kjenner etter. Den er på en eller annen måte skrevet på hjertet ditt, den ligger der, og gir lyd fra seg.

Heavens's perfect melody, The Creator's symphony.. En perfekt melodi. Det er ikke alltid vi ser at den er perfekt, eller alltid vi skjønner alle vendingene. Men den er perfekt. Gud, som skapte himmel og jord har laget en perfekt melodi for deg. Og han har ikke bare laget en melodi, men en hel symfoni. Et mesterverk.

The Father's song.. Den sangen Gud synger over deg en en sang fra en pappa. En pappa som er stolt av deg. En pappa som har lyst til å  fortelle deg at om du trenger noe, så vil han hjelpe deg. En pappa som ikke er redd for å vise følelser, og som bryr seg. En pappa som er stolt av deg. En pappa som ikke ser på de tingene du har gjort som kanskje ikke var helt riktig, men som heller vil rettlede deg videre. En pappa som vil fortelle deg sannheter om den du er, som ikke er basert på hva alt rundt og alt i media sier, men basert på det han ser. En pappa som ønsker å legge alt til rette sånn at du skal ha det bra. En pappa som blir glad hver gang du tar opp tlf og setter av noen minutter for å snakke med han. En pappa som elsker deg, og ville kjørt over land og strand for å komme til deg om du sier du trenger han. 

Lyden av en pappa som elsker deg..


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken
2 kommentarer:

Spirea sa...

Nydelig!
Også er jeg innom, like før leggetid her, bare for å ønske deg en god helg og velsignede dager. Du og bloggen din, alt du deler - det er så bra! :)Mange klemmer fra meg

Underberget sa...

Denne sangen er helt fantastisk, balsam for sjelen rett og slett. Har hørt den sunget av Jonathan Veira og han synger så nydelig. Ønske deg en velsignet dag!