mandag 7. mai 2012

Ukens lovsang: Desert Song

Brooke Fraser

This is my prayer in the desert
When all that's within me feels dry
This is my prayer in my hunger and need
My God is the God who provides

And this is my prayer in the fire
In weakness or trial pr pain
There is a faith proved of more worth than gold
So refine me Lord through the flames

I will bring praise
I will bring praise
No weapon formed against me shall remain
I will rejoice
I will declare
God is my victory and He is here

And this is my prayer in the battle
When triumph is still on it's way
I am a conqueror and co-heir with Christ
So firm on His promise I'll stand

All of my life, in every season
You are still God
I have a reason to sing
I have a reason to worship

This is my prayer in the harvest
When favor and providence flow
I know I'm filled to be emptied again
The seed I've recieved I will sow


My God is the God who provides.. Har du noen gang vært i en situasjon i livet der du må stole på Gud økonomisk? Der det i dine øyne faktisk ikke strekker til, og du er avhengig av at Gud kommer med sine velsignelser? Det kan være utfordrende, men noe man vokser på. Vit at Gud, den Gud du tilhører, Han gir deg akkurat det du trenger!

There is a faith proved of more worth than gold.. Det er noen ganger vanskelig å skulle stå kampene og tørketidene man møter. Men det er så verdt det!! Det er så mye mer verdt enn alt som kan se ut som det har verdi i menneskelige øyne. Det livet Gud har for deg, den troen på Han og den Han er - er så verdt det!

No weapon formed against me shall remain.. Visste du at det er ingen makt eller myndighet som har autoritet over deg? Navnet Jesus har all autoritet. Det vil si at det som kan prøve å hindre deg, eller holde deg nede - det går ikke. Du har fått noe mye sterkere i navnet Jesus!

So firm on His promise I'll stand.. Guds løfter står fast! Jeg har skrevet mye om det i det siste, men det er nettopp fordi at jeg har erfart hvor viktig det er å vite det. Hvordan det påvirker meg å vite at uavhengig av hvordan dagene mine ser ut, så er Gud og løftene Hans de sammen. Det kan jeg vite og stole på.

The seed I've recieved I will sow.. Jeg liker måten hun avlsutter låta. Hun er inni en periode der det kan føles som en ørken. Tørt og vanskelig. Men allerede her sier hun at når denne perioden er over, når ting flyter litt lettere - så vil hun ikke glemme det hun har opplevd. Hun vil ikke da gi seg fordi dette var litt tøft, hun vil gå videre i det Gud legger foran henne. Så videre de frøene hun har fått.

Broa utdyper jeg ikke noe mer enn å si at den er halt fantastisk!

All of my life, in every season
You are still God
I have a reason to sing
I have a reason to worshipØnsker du blekke på låta kan du følge denne linken

 

1 kommentar:

Spirea sa...

Denne sangen hørte jeg første gang for bare noen uker siden. Da fikk jeg den tilsendt på mail av en bloggleser. Jeg var litt nede (er forsåvidt det enda) og denne sangen ble virkelig sterk for meg. Så fint å se at det er akkurat denne du tar opp her i dag, da :) Nydelig - og ja, jeg har vært mange ganger der at jeg har vært nødt til å stole på Gud, både økonomisk og ellers...og hver gang har jeg erfart hans trofasthet - noen ganger i tolvte time, rett før jeg holdt på å knekke sammen nesten...Men så skjedde det noe.
Jeg lurer fortsatt på hvordan du har det for tiden..? ;) Tenker mye på deg - og jeg håper dagene er gode. Mange klemmer til deg fra meg - må Gud gi deg velsignelser langs veien i dag! klem