søndag 22. april 2012

Release av Ungfila EP i dag

..Så vil jeg bare (i tillegg til innlegget jeg nettopp postet) si til de som er i Oslo og omegn at i dag kl 11.00 er det release av den nye Ungfila EP'en i Filadelfia Oslo. Det samme skjer i kveld kl 19.00.

Ta deg veldig gjerne turen og lovsyng en stor og mektig Gud sammen med oss! 

Og ha en velsignet søndag uansett hvor i landet du befinner deg :)

1 kommentar:

Spirea sa...

Jeg elsker UngFila og liker å følge med på hva som skjer på den fronten. Mannen min hører omtrent ikke på annet ;) Er det bra med deg? Gode dager? Du skriver så mye fint syns jeg og det er godt å følge med deg. i det siste har jeg hatt en tøff periode igjen med sykdommen min, så jeg får ikke med meg alt. Men nå har jeg fått lest litt her igjen....Håper søndagen din er fin. God klem , Spirea