onsdag 28. mars 2012

Ukens lovsang: Klippen

Klippen

Takk for alt du har gjort for meg
Din trofasthet den er stor
Når jeg føler meg svak i meg selv
Da får jeg kraft fra Ditt ord

For Du er klippen som alltid alltid står fast
Selv om det stormer omkring
For Du er klippen som alltid alltid står fast
Selv om det stormer omkring

Igjen, god gammel lovsang. Enkel, men full av liv og sannheter.

Når jeg føler meg svak i meg selv.. i meg selv. Mange ganger kan jeg i meg selv føle at jeg er helt tom. Jeg vet at Gud er den samme, så det betyr ikke at jeg nødvendigvis tviler på Han. Men i meg selv, jeg som menneske, føler meg svak. Hva gjør jeg da?

..får jeg kraft fra Ditt ord! Igjen - det er så sykt mye mer kraft i Guds ord enn vi tror! Det er Guds ord som sier "alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk"! Det er Guds ord som sier "Jeg vil aldri svikte deg og aldri forlate deg"! Det er Guds ord som sier "Kast alle dine bekymringer på Herren, for Han har omsorg for deg"! Disse sannhetene - Guds ord - er det som skal gi oss kraft. Når du føler deg svak - hent kraft fra Guds ord.

Du er klippen som alltid alltid står fast. Alltid alltid.. Det betyr ikke alltid, med unntak av noen dager. Det betyr alltid. Guds ord, den han er, den klippen vi skal bygge livet vårt på - står alltid fast.

Selv om det stormer omkring.. For ja, livet stormer i perioder. Ikke alltid, men i perioder. Og vi trenger å vite det at selv om det stormer så er Gud fortsatt den klippen som alltid står fast. Det høres enkelt ut, og det kan virke enkelt å skrive det. Men jeg har bare gang på gang opplevd at det sannheten der kan jeg ikke høre for mange ganger.

Den klippen jeg bygger livet mitt på står alltid fast,
og jeg henter kraft fra Hans ord uansett!