fredag 9. mars 2012

"Er du våken?"

Denne helga skjer det noe veldig bra i Filadelfia Oslo! Så dette er egentlige en anbefaling til alle som er i Oslo området (eller kanskje vil ta dette som et tips å gjøre der dere er?)
"Er du våken?" er 2 dager det det skal være fokus på bønn og lovsang fra kl 20.00 fredag kveld, til møtet er slutt lørdag kveld. Det vil si at det blir også bønn og lovsang gjennom hele natta. Mer info finner du HER.

Selv gleder jeg meg til å sammen med mange andre bare bruke masse tid i lovsang, og til å få høre talere som virkelig kan både oppmuntre og utfordre. Er du en morgenfugl sånn som meg må du veldig gjerne ta turen lørdag morgen! Da skal jeg lede lovsang fra kl 8-10, og det blir veldig avslappet stemning, og en veldig god start på dagen. For meg er det noe spesielt i det å bruke tid med Gud så tidlig, og det å allerede da ta han med i alt som skal skje resten av dagen.

Ha en velsignet fredag,
uansett hvor i landet du befinner deg!

Så håper jeg vi sees :)4 kommentarer:

Madikken sa...

Heihei Ida
Høres ut som du har en spennende helg forann deg. Tenker det blir kjekt
Kos deg,og lykketil .
God helg
klem

Spirea sa...

Den som hadde vært i Oslo ;)
Dette hørtes fantastisk ut, og garantert noe jeg ville ha vært med på om jeg hadde kunnet!
Håper du får en skjønn helg full av velsignelser, søte du. God klem fra meg her i sør :)

Bibbi sa...

Så bra! Skulle gjerne vært der :)

A worshipping heart sa...

Tusen takk dere! Helgen var fin, og jeg koste meg med å bare være i lovsang. Gud rører ved noe i en som ingenting annet kan!

God uke til dere alle sammen :)