lørdag 17. mars 2012

EP'en er her!

Da kan jeg igjen med glede si at EP'en fra Ungfila er å få kjøpt, som jeg har skrevet om HER. Vi hadde release av den i går - og det ble en veldig fin kveld! Anbefaler på det sterkeste å kjøpe den, om det skulle være i butikk, eller via nettsiden. En ting som blir tydelig for meg gjennom disse låtene er at Gud er stor og mektig, noe jeg bare skjønner en liten brøkdel av tror jeg.

Men hvem er egentlig denne Gud vi tilber og gi ære når vi lovsynger?

Ja, Han er stor og mektig. Gud har mange navn, og man kan si at Han er mye. Kjærlighet, nåde, frihetens konge. Og hva betyr det for oss, og for livene våre som lovsangere?

Dette er noe jeg kommer til å ta for meg litt fremover. Jeg kommer til å skrive forskjellige innlegg om den Gud er. Jeg tror det vil åpne øynene våre for kraften i lovsang, og kanskje hjelpe oss å ta øynene og tankene våre bort fra det som prøver å ta fokus – men ikke fortjener det?

Akkurat hvordan det kommer til å se ut vet jeg ikke, og hvor ofte det kommer et innlegg om det vet jeg heller ikke. Men håper det er noe du kan ta med deg i livet ditt og dagene dine – og som kanskje kan være noe som hjelper oss alle et steg videre mot det livet Gud har kalt oss til å leve.

Ønsker dere alle sammen en velsignet god helg! Selv skal jeg bruke den til å slappe av, og gjøre ting som bringer liv - midt i at dagene kan svinge opp og ned, og livet kan være både krevende og givende!

Count your blessings -
the number you reach might be
higher than what you think it is!


2 kommentarer:

Bibbi sa...

Det var en flott release. Kraftfull lovsang, spennende arrangement og flotte lovsangere og musikere. Gud var der! Tusen takk!

Spirea sa...

Så herlig innlegg fylt av glede :) Gleder meg med deg! Også gleder jeg meg til å følge med på hva du skriver videre om hvem Gud er :) Jeg blir så gla av å lese på bloggen din, jeg - du er så skjønn atte - også gir du all ære til Gud og det er nydelig.
Har ikke fått vært så mye innom i det siste, har litt tunge dager, men vips så er det også noen streif av glede - og da orker jeg ta en bloggrunde. Håper du har gode dager, søte deg. God klem fra meg