tirsdag 7. februar 2012

Ukens lovsang: This is our God

Hillsong

Your grace is enough
more than I need
at Your word I will believe
I wait for You, draw near again
Let Your spirit make me new

And I will fall at Your feet
I will fall at Your feet
and I will worship You here

Your presence in me
Jesus light the way
by the power of Your word
I am restored, I am redeemed
by Your spirit I am free

Freely You gave it all for us
Surrendered Your life upon that cross
Great is the love poured out for all
This is our God!
Lifted on high from death to life
Forever our God is glorified
Servant and King rescued the world
This is our God!

Let Your spirit make me new.. Rundt omkring oss er det mye som prøver å fortelle oss hvem vi er, hvordan vi burde være, og hvordan vi ikke burde være. En ting jeg har merket er at uansett hvor mye disse tingene påvirker meg, så er det de tingene Gud gjør i meg som virkelig forandrer meg. Det er de sannhetene Han planter i meg som forandrer meg, og i det gjør meg til en sterkere person. Be om at Guds ånd skal få gjøre deg ny, på de områdene du synes er utfordrende!

I will fall at Your feet.. Jeg tror det ligger mer i det å knele for Guds føtter enn vi tror. Det er noe ydmykt i det, samtidig som det er noe jeg tror vi automatisk ville gjort om vi bare hadde sett et glimt av Guds storhet! "La oss knele for Herren, vår skaper!" Salme 95:6. Prøv det?!

Great is the love poured out for all.. For alle. Alle! Skjønner vi hva det betyr? Det betyr de vi ser daglig. De vi bruker masse tid med, de vi kanskje tar for gitt. De som kan være litt utfordrende å forholde seg til, og de som vi får masse av å være sammen med. Poured out. Det er ikke et ord som er sparsommelig. Gud øser ut sin kjærlighet til oss - be om at du skal få oppleve det i enda større grad.

Servant and King. Jesus er konge. Kongenes konge. Men midt i det levde han et liv som en tjener. Hva bør vi lære av det? Det ligger en kraft i det å tjene de rundt oss. Det ligger en kraft i det å være en som gir, uten å forvente noe tilbake. En som ønsker å støtte andre i det de gjør, og hjelpe andre på den veien de går. Og en som ønsker å tjene Gud med livet sitt.

Jeg skulle ønske jeg og vi kunne skjønne enda mer storheten i det at vi får komme fremfor Guds føtter. Mange ganger kan det å være en del av en menighet, og til og med det å lovsynge, bli noe vi tar for gitt, og noe som blir en vane. Men jeg har en bønn om at det aldri skal bli det. At vi virkelig skal forstå hvor stor det er å få lovsynge og ære Gud! En Gud som er kledd i majestet. Prakt. Styrke. Herlighet. Som er Hellig. Midt i dette den tryggeste plassen å få komme.

This is our God!Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linkenIngen kommentarer: