tirsdag 14. februar 2012

Ukens lovsang: Find You on my knees

Kari Jobe


Troubles chasing me again

Breaking down my best defence

I'm looking, God I'm looking for You
Weary just won't let me rest and fear is filling up my head
I'm longing, God I'm longing for You

I will find You in the place I'm in
find You when I'm at my end
Find You when there's nothing left of me 
to offer You except for brokeness
You lift me up, You'll never leave me thirsty
When I am weak, when I am lost and searching 
I'll find You on my knees

So what if sorrow shakes my faith
What if heartache still remains
I'll trust You, my god I'll trust You
Cause You are faithful and 

When my hope is gone, when the fear is strong 
When the pain is real, when it's hard to heal 
When my faith is shaken and my heart is broken 
and my joy is stolen, God I know that
You lift me up, You'll never leave me thirstyKari Jobe kom for ikke lenge siden med en ny plate. Dette er en av låtene på denne, som virkelig har truffet meg. Den har noe ved seg. Livet er ikke alltid like enkelt, men midt i det er Gud. Kos deg!

Breaking down my best defence.. Jeg vet at som person har jeg noen områder jeg er sterk på, og noen områder jeg er mer sårbar på. De områdene jeg er sårbar har jeg gått noen runder for å bli sterkere på. Det som er utfordrende er at om jeg blir angrepet av negative tanker er det akkurat på disse områdene. Der jeg trodde jeg hadde klart å bli sterkere, der føler jeg meg plutselig svak igjen. Midt i det..God I'm looking for You, fordi jeg vet at det er kun Gud som kan gjør meg sterk i det.


Find You in the place I'm in.. Midt i det vanskelige - der er Gud! Han er ikke i det som var bra forrige uke, eller det som ligger foran der alt har ordnet seg. Vi trenger ikke vente til alt har gått over. Gud er midt hverdagen, tankene og opplevelsene dine. Ikke tenk at du må lete andre plasser, velg å se han i det du står i.


Find You when there's nothing left of me to offer You except for brokeness. Da jeg hørte dette sa jeg høyt: FOR en bra setning! Jeg tror vi noen ganger trenger nettopp det å ikke ha noen andre ting rundt, det å føle at en ikke har så mye mer å gi, for å virkelig finne Gud. Kanskje fordi vi trenger å innse at det handler ikke om hva vi gjør, men den vi er? Vi trenger ikke å tilby Gud noe, for at Han skal gi oss oppmerksomhet. Vi trenger ikke være en annen enn den vi er. Han vil vi skal komme i vår svakhet, og i det viser Han sin styrke!


You lift me up, You'll never leave me thirsty. Når vi våger å være svake, når vi ikke prøver å skulle stå alene gjennom alt - da vil Gud løfte oss opp igjen. Noen ganger ser ting annerledes ut enn vi tror og ønsker, men han vil ikke la oss ligge. Han vil løfte oss opp igjen, gi oss ny kraft, og la oss oppleve på nytt følelsen av å bli bært i Hans hender, at vår verden er i Hans hender. I'll find You on my knees.. Det å sette seg på kne kan bety flere ting. Det kan gjøres i ærefrykt, og jeg tror at det er noe vi skal gjøre. Men det kan også bety det å innrømme at man er svak. Det å velge å legge ned alt, og si at "jeg trenger Deg Gud!" I det tror jeg vi vil finne Gud. Ikke nødvendigvis ved å søke trøst i alle tingene som omringer oss til daglig, men ved å legge ned alt, komme ekte og ærlig frem for Han som er kjærlighet, og vil legge sine store armer rundt oss!

Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken3 kommentarer:

heidi sa...

Jeg er så glad for at jeg fant denne bloggen din. Forrige cellegruppe lurte jeg på hvilken lovsang jeg skulle spille, og så fant jeg en fin her hos deg. I morra skal jeg tale på et ungdomsmøte. Jeg skal tale om at Gud elsker oss, og at Han vil at vi skal elske oss selv. Han har skapt oss akkurat slik vi er fordi han har en plan for oss. Har du noen tips til en sang som kan passe til dette??? Klemmer fra meg

Spirea sa...

Noen ganger når jeg leser blogger blir jeg så satt ut, på en god måte, at jeg ikke har ord. Sånn har jeg det nå. Har omtrent ikke ord. Dette var et nydelig innlegg som gjorde noe med meg. Takk skal du ha, skjønne du! :) klem fra Spirea

A worshipping heart sa...

Hei Heidi:)
Så bra det kan være til hjelp! Du har en nydelig blogg selv - jeg ble rørt av det siste innlegget ditt! Har du hørt låta "You are for me" av Kari Jobe? Ligger under "Ukens lovsang". Fantastisk låt om alle Guds sannheter om oss, om Han, og om det at han er FOR oss. Du ser om du kan bruke den :) Lykke til i kveld - jeg er sikker på at det er noen der i kveld som trenger å høre det du skal formidle! Klem

Spirea: TAKK! Er ikke alltid jeg føler ordene strekker til, men da legger kanskje Gud noe i det likevel :) Ha en velsignet fin dag! Klem