fredag 10. februar 2012

Sterk nok til å være svak

For litt siden skrev jeg et innlegg om "Jeg vil gjerne klare alt". Dette temaet er noe jeg kommer til å skrive litt mer om fremover, nettopp fordi lovsang handler om deg som person, hele livet ditt. Det handler om hverdagen din, gledene, utfordringene, valgene, og alt som former og påvirker deg. Et hjerte som ærer Gud. Og stundene i lovsang, der du synger eller spiller, påvirkes av hvordan vi har det.

I den forbindelse vil jeg i dag anbefale deg å lese et innlegg skrevet av ei dame på Sørlandet. Hun skriver ekte, ærlig og åpent om..


..og det gjorde noe med meg å lese det.

Som sagt, jeg kommer til å dele flere av mine tanker og opplevelser rundt det i dagene som kommer. Vi trenger å gå vår vei på det, samtidig som vi kan få hjelp av å lese hvilken vei andre har gått på det.

Ønsker deg en velsignet fin fredag!1 kommentar:

Spirea sa...

Så skjønn du er! jeg gleder meg til å lese om dine tanker rundt dette fremover :) Og så nydelig at du anbefaler innlegget mitt...Det varmet. Takk skal du ha, nydelige du. Ønsker deg en velsignet helg, min venn. Klem