torsdag 19. januar 2012

Ukens lovsang: In Christ alone


In Christ alone my hope is found
He is my light, my strength, my song
This Cornerstone, this solid ground
Firm through the fiercest drought and storm
What heights of love, what depths of peace
When fears are stilled, when strivings cease
My Comforter, my All in All
Here in the love of Christ I stand


In Christ alone, who took on flesh
Fullness of God in helpless Babe
This gift of love and righteousness
Scorned by the ones He came to save
Til on that cross as Jesus died
The wrath of God was satisfied
For every sin on Him was laid
Here in the death of Christ I live, I live


There in the ground His body lay
Light of the world by darkness slain
Then bursting forth in glorious Day
Up from the grave He rose again
And as He stands in victory
Sin's curse has lost its grip on me
For I am His and He is mine
Bought with the precious blood of Christ


No guilt in life, no fear in death
This is the power of Christ in me
From a life's first cry to final breath
Jesus commands my destiny
No power of hell, no scheme of man
Could ever pluck me from His hand
Til He returns or calls me home
Here in the power of Christ I stand


What heights of love.. Jeg tror ikke vi helt skjønner høyden av Guds kjærlighet til oss. Jeg tror ikke vi helt skjønner hva det vil si at Gud elsker oss så høyt at Han gav sin egen sønn. La det være en bønn; at du skal være grunnfestet i det at Gud elsker deg med en uendelig, ubeskrivelig kjærlighet!


Here in the love of Christ I stand! Når vi står i denne kjærligheten - da står vi trygt. Vi kan gå med frimodighet når vi vet det er i Guds kjærlighet, og være sikre på at den har vunnet over alt. Ingenting, eller ingen, når høyere enn den - uansett hvor mye livet kan storme i perioder!For every sin on Him was laid.. Vi gjør alle ting som kanskje gir oss dårlig samvittighet. Det trenger ikke være en stor greie, men kanskje noe vi skulle ønske vi i utgangspunktet ikke gjorde. Selv om vi vet at Gud tilgir oss, fører det ofte med seg et slags lokk som legges på frimodigheten vår. Vi tørr ikke komme så frimodig fremfor Gud. Når Jesus døde på korset tok han på seg alt. Punktum. Here in the death of Christ I live! I live!


And as He stands in victory.. Gud seiret over døden. Og Han står fortsatt. Han står i seier, over alt det som kan prøve å hindre oss i fra å komme til Han, eller leve det livet Han ahr for oss fullt ut. Nettopp fordi at han har seiret over alt, kan vi frimodige si sin's curse has lost its grip on me!


No power of hell, no scheme of man.. De tingene vi møter som prøver å sette oss ut av spill tror jeg ofte er djevelen som sniker seg inn, akkurat på de punktene han vet vi er litt svake. Han vet hvilke knapper han skal trykke på! Vi møter også på utfordringer fra menneskene rundt oss. Ting blir sagt og gjort, som kan såre oss, og få oss til å holde tilbake frimodigheten.. Men husk dette; ingen av disse tingene could ever pluck me from His hand. 


Når vi går gjennom livet, og møter på både gleder og utfordringer, kan vi vite en ting. Dette er ikke alltid like lett å husk på, og lett og tro. Men la det bli en sannhet i deg, og velg å si midt i det du møter....Here in the power of Christ I stand!


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken (ikke samme som lydfilen..)2 kommentarer:

Anonym sa...

åh, jeg ELSKER at du legger ut en lovsang hver uke. Lovsangspillelista mi har vokst seg utrolig mye større etter at jeg begynte å lese bloggen din.

A worshipping heart sa...

Så bra at det kan inspirere litt! Tar gjerne i mot tips selv :) God søndag! -Ida :)