tirsdag 24. januar 2012

Ukens lovsang: God I look to You


Bethel Church

God I look to You

I won't be overwhelmed
Give me vision to see things like You do
God I look to You
You're where my help comes from
Give me wisdom, You know just what to do

I will love You Lord my strength
And I will love you Lord my shield
And I will love You Lord my rock
Forever all my days I will love you God

Hallelujah our God reigns
Hallelujah our God reigns
Hallelujah our God reigns
Forever all my days HallelujahGive me vision to see things like You do.. Noen ganger blir måten vi ser ting på veldig preget av det vi står I akkurat der og da, og hvordan vi opplever det. Vi klarer ikke å se langt frem i tid, eller vi klarer ikke se de tingene som har ledet opp til det. Jeg tror Gud ser ting på en helt annen måte enn det vi gjør. Jeg tror Gud ser på ting med evighetsperspektiv, der vi kun ser her og nå.

Give me wisdom, You know just what to do. I dagliglivet, og I menighetssammenheng kommer jeg ofte over spørsmål jeg trenger svar på. Situasjoner jeg ikke vet helt hvordan jeg skal løse. Her har Gud svaret! Enkelt og greit. Han gir oss selv valget om hva vi vil gjøre. Men jeg tror at hvis vi ber Gud om å gi oss visdom til å ta de riktige valgene, så gjør han det. Våg å be Han om det, og våg å gå på det du da føler er riktig.

Strength, shield, rock.. Hvor mye kraft er det ikke i disse ordene? Si det høyt, og la det bli en sannhet i deg at Gud er alle disse tingene. Da står du mye bedre rustet i alt du møter, og gleder og kamper blir møtt på en helt annen måte.

Our God reigns! Visste du det? Du vet det kanskje, men har du skjønt hva det betyr? Det betyr at de tingene du går i daglig som utfordrer deg – Gud regjerer over de. Det betyr at det du skal gjøre neste uke som du kanskje gruer deg litt til – Gud regjerer over den situasjonen. Det betyr at det som skjedde for litt siden, som er vanskelig for deg å komme videre fra – Gud regjerer over det. Velg å synge over situasjonen ”Our God reigns”, så vil du se tydeligere og tydeligere at DIN Gud regjerer (ikke bare 90% - men 120%) over situasjonen!

Og så til det hele låta starter med; God I look to You! Velg å løfte blikket ditt. Velg å løfte blikket ditt bort fra de tingene som ikke er verdt oppmerksomheten din, de tingene som prøver å sette deg ut av spill - og opp på Gud.


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken


Ingen kommentarer: