lørdag 14. januar 2012

Spread your wings and fly..

I lovsang, og ellers i livet, går jeg ofte med et ønske og et bilde på situasjoner der jeg kan få lov til å bare spre vingene mine og fly.. Nå har jeg ikke fysisk vinger, men det handler mer om det virkelig kjenne at Gud bærer meg, og tar meg til nye høyder. Kanskje høyere enn jeg hadde forestilt meg, og høyere enn det jeg kanskje ser som en mulighet. Det handler om at jeg ikke trenger å streve selv, men kan hvile på at Gud bærer meg i det jeg gjør.


Her en dag var jeg på trening. En øvelse jeg gjorde heter "fly", og er en balanse øvelse. Skal ikke gå dypere inn i å beskrive den øvelsen enn; for å klare å gjennomføre den best mulig må man koble inn kjernemuskulaturen, og ha den på plass. (Flere innlegg med temaet "kjernemuskulatur finner du HER).


Skjønner du da hvor jeg vil..?


Bildet er lånt fra google.no

Grunnlaget i det å spre vingene sine og fly, er ditt personlige forhold med Gud. Ja, man kan prøve seg på øvelsen, men det er lettere å falle om man ikke har kjernemuskulaturen på. Om du ønsker følelsen av det å la Gud bære deg, det at du skal få ta nye steg inn i noe nytt - uten at du må streve for det..velg å jobbe med kjernemuskulaturen din. Velg å bruke tid sammen med Gud der det er bare dere to, uten noen annen agenda. 

Der lærer du deg selv å kjenne, og du lærer Gud å kjenne. Gjennom det vil du lære å stole på Gud på en helt annen måte, noe som resulterer i at du faktisk våger å spre vingene dine. Fordi du vet at Gud vil gi deg luft under vingene, du vet han er der, du vet han har lyst til å se deg blomstre, og du vet han har lyst til å ta deg til nye høyder.

La grunnlaget være ditt personlige forhold med Gud - og videre derfra vil du se at du skal få mot til å ..

..spread your wings and fly!2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh, det minnet meg om sangen fly av Jason Upton (lovsanger) :)

A worshipping heart sa...

Den låta er nydelig! Jeg blir rørt hver gang jeg hører den :)