torsdag 1. desember 2011

Julekalender til deg!

Det er 1. desember! Noen som har julekalender? Jeg bruker hvert år å ha det, og i år har min kjære mamma vært så snill å sende meg hjemmelaget sjokolade jeg kan kose meg med før jeg vender nesa hjemover. "1 om morran og 1 om kvelden" sto det så fint på lappen. (I tillegg kommer jeg helt sikkert til å spise nok av de når jeg kommer meg hjem..) Vet du? Julen handler ikke om julekalender. Men - på samme måte som mamma hadde lyst til å gi meg en liten ting jeg kan kose meg med hver dag - tror jeg Gud har lyst til å vise oss hver dag at han bryr seg, tenker på oss, og har en enorm kjærlighet til oss! Det er flere måter han gjør det på.. Legger du merke til velsignelsene rundt deg? 

En ting du kan gjøre, som en del av julekalenderen din, kan være at du leser et bibelvers hver dag. Noen dager treffer det deg kanskje rett i hjertet der og da. Andre ganger treffer det deg ikke så mye der og da, men kanskje om 6 uker? Jeg opplevde forrige uke å få en salme av Gud, og jeg har levd på den siden jeg leste den første gang! FÅ en salme av Gud? Han minnet Johannes på den, og Johannes gav den videre til meg. Jeg hadde ikke kommet på å lese akkurat den selv, og det visste nok Gud. Den er ikke min til odel og eie, men Gud gav den til meg akkurat når jeg trengte den! Og jeg er takknemlig!

Jeg tror med hele meg at Gud har lyst til å gi oss ting! Det trenger ikke alltid bare være de kjempe store tingene som forandrer livene våre.. Men på samme måte som den lille sjokoladen gjør meg glad - gir Gud oss små ting som gjør starten på dagen bedre.

Bildet er lånt fra google.no

Jeg kommer til å fortsette bloggingen i desember, der jeg skriver om "Ukens lovsang" som i desember blir en julesang, skiver om "Utfordrende å lovsynge?" og andre ting som jeg blir minnet på eller opplever. De dagene jeg ikke gjør det kommer jeg til å legge ut et bibelvers. Se på det som en del av julekalenderen din. Husk at Gud har lyst til å gi deg noe - og de små tingene kan bety mere enn vi tror!

"Jeg vil rettlede deg, og vise deg veien du skal gå. 
Jeg vil gi deg råd med Mitt øye".
Salme 32:8

God 1. desember alle sammen!
Ingen kommentarer: