onsdag 7. desember 2011

Julekalender og hjemreise..

Starter med dagens julekalender - bibelvers!

"Legg alt du gjør, i Herrens hånd,
så skal dine planer lykkes"
Ords 16:3Så kommer siste London oppdatering.. 

I dag tar jeg nemlig med meg flyttelasset mitt, og setter jeg meg på flyet hjem til Norge! Er ikke så lenge siden jeg skrev en "London oppdatering". Tiden har gått fort siden jeg skrev det, og nå skal jeg faktisk dra. Det er et kapittel i reisen min som er over - men et nytt er i gang! Som jeg skrev; jeg gleder meg til å fortsette livet mitt hjemme i Norge med kjente og kjære. Og jeg gleder meg til å se noen av de nye frøene som har vokst frem i denne tiden få ta form. Noe pastoren min i Australia ofte sa var "The best is yet to come!" Og jeg liker det. Jeg har opplevd masse bra, og det stopper ikke her. Det fortsetter, og det som ligger foran er enda bedre. Det er ikke alltid jeg ser at det er bedre der og da, men det merkes etterhvert. Jeg gleder meg til de tingene Gud har for meg, og jeg gleder meg til de tingene jeg skal få lære og oppleve. 

Jeg tror at om vi bygger alt på et grunnlag av å være ett med Gud, 
så står vi stødig gjennom alt!

Jeg ser frukter i livet mitt av å være her allerede, og jeg er sikker på at jeg kommer til å se flere frukter av de mnd jeg har vært her etterhvert når jeg kommer hjem. Du skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å referere til London mer enn en gang. Uansett skal jeg ta med meg de verdiene jeg har lært av å være her som en del av livet mitt videre..et liv som lengter etter å se mer av den Gud er, vokse nærmere han, og få en enda dypere forståelse av hva det vil si å leve som en ekte tilbeder!


Ha en fin torsdag alle sammen! 
Familie, kjæreste, venner, snø og julestemning - here I come!


Ingen kommentarer: