lørdag 31. desember 2011

Godt nyttår!

Det er noen timer igjen av dagen, og noen timer igjen av 2011. Vil tro de fleste er opptatt med nyttårs - forberedelse og alt som hører med. 


Jeg har lyst til å si en stor TAKK for alle kommentarer og oppmuntringer gjennom året. Det er ikke alltid man som menneske ser verdien i de tingene man gjør. Spesielt kanskje ikke hvis vi gjør ting som Gud legger på hjertet vårt? Grunnen til det er så enkel som at det da er andre krefter som prøver å hindre en i å gjøre det. Jeg er veldig takknemlig for å få mulighet til å formidle det som ligger på hjertet mitt til så mange, og jeg ser på det som en ære at Gud kan bruke lille enkle, men samtidig med et veldig tankekaos til tider, meg til det Han gjør. Det er ikke jeg som skal ha æren for det, for jeg vet at mine ord kan ikke gjøre så mye. Men jeg tror at når jeg velger å formidle det Gud legger på hjertet mitt, da salver han det. Det å da få høre at de tingene jeg skriver kan få være med å oppmuntre, utfordre og hjelpe andre betyr mye. Så igjen; takk! Håper du fortsetter å ta turen innom i tiden fremover også.


Minner dere om det jeg skrev i forrige innlegg om å blåse støvet av drømmene. Kanskje du i tillegg skal skrive noen nye drømmer? Det er både lov og viktig å drømme. Når vi drømmer tillater vi oss selv å se forbi det vi ser selv som en mulighet, og vi tillater Gud å gjøre store ting. Vi tar bort grensene vi ofte kan sette på Gud. Jeg har selv skrevet ned noen drømmer for 2012. Jeg kommer ikke til å streve for å nå drømmene, for det er ikke selve drømmen som er målet. Jeg kommer til å fortsette å leve livet mitt som ett med Gud, og derifra tror jeg de tingene kommer til å vokse. 


Minner også om at jeg har en facebook side der jeg linker til alle oppdateringer som skjer på bloggen. Trykk på "like" og få med deg det som skjer. Ligger en egen "Facebook" knapp på høyre side av bloggen.


Da vil både jeg og Johannes få ønske dere alle sammen et godt nyttår! Håper dere får en fin kveld med kjente og kjære. Ikke la ting som har skjedd, som prøver å holde deg nede, få bli med videre, og gå inn i det nye året med denne tanken:


The best is yet to come!

Ingen kommentarer: