mandag 21. november 2011

Worth getting up for

Det er mange som snakker om det å bruke tid med Gud på morgenen før man drar hjemmefra, og hvor mye det kan bety (meg innkludert..) Det kan høres enkelt ut for meg å si det, for jeg er ei av de som ikke har noe problem med å stå opp, selv om øynene er litt trøtte. Men jeg kjenner flere som ikke er det, og da skjønner jeg at det kan være vanskelig.. 
Lyst på et tips?


Frokosten min består ofte av frokostblanding. Forrige uke da jeg åpnet matskapet la jeg merke til noe på pakken.. 


"Worth getting up for!"


De har ikke helt klart å overbevise meg, for den frokostblandingen smakte ikke veldig godt.. (Jeg har faktisk levd på norsk frokostblanding siden jeg kom hit til London..) Men den setningen festet seg i meg.


Mye av grunnen til at jeg setter av tid til Bibel+kaffe+Gud før dagen min starter, er nok at jeg har opplevd at det er verdt det! Det er ikke alltid jeg sitter igjen med en WOW følelse, men det gjør noe med meg. Det hjelper meg å sette fokus, se mer av Guds velsignelser, og fyller dagen min med litt mer mening. Jeg tror at selv om du synes det kan være vanskelig å komme opp, kan du likevel si at de gangene du har gjort det, så har det påvirket dagen din i en positiv retning. Eller? Det vil si at det er worth getting up for!


Tipset er da at du lager en lapp du henger ved siden av senga, henger på bibelen din..der du skriver "Worth getting up for!" Om det funker kan ikke jeg svare på, fordi det handler mye om selvdisiplin fra din side også. Men jeg tror det kan minne deg på at det er verdt å stå opp, selv om øynene er litt slitne. De våkner fort!


Noen av de sangtekstene eller bibelversene som ofte skaper noe i meg er.. "Jeg vil vekke morgenrøden.." Salme 57:9 eller "I will seek You in the morning.." Like incense. Og jeg vet ikke helt hvorfor, men noe er det. Ta tipset mitt, og prøv å se verdien i det. Jeg tror det kan komme til å forandre dagene dine til det positive, og kanskje ta de til nye høyder!


Worth getting up for!