onsdag 2. november 2011

Ukens lovsang: You're beautiful

Phil Wickham

I see Your face in every sunrise
The colours of the morning are inside Your eyes
The world awakens in the light of the day
I look up to the sky and say
You're beautiful

Ooooooh Ooooooh

I see Your power in the moonlit night
Where planets are in motion and galaxies are bright
We are amazed in the light of the stars
It's all proclaiming who You are
You're beautiful

I see You there hanging on a tree
You bled, and then You died, 
and then You rose again for me
Now you are sitting on Your heavenly throne
Soon You will be coming home
You're beautiful

When we arrive at eternity's shore
Where death is just a memory and tears are no more
We'll enter in as the wedding bells ring
Your bride will come together and we'll sing
You're beautiful

I see Your face
You're beautiful
You're beautiful
You're beautiful

Dette er en nydelig sang av Phil Wickham, som sier masse om Guds skjønnhet og Guds storhet. Det er noe med helheten i låta, og det gjør det vanskelig å skulle trekke ut noe. Men utdyper likevel noen av setningene.

The colours of the morning are inside Your eyes..  Har du sett soloppgangen? Fargene i soloppgangen gjør at man bare blir stående å beundre den! De samme fargene, den samme skjønnheten, er i Guds øyne. Morgenens farger er i Guds øyne!

The world awakens in the light of the day.. Jeg er en person som ikke har noe problem med å komme meg opp tidlig, bortsett fra når jeg må opp kl 4.30 for å på jobb - der går til og med min grense! Men jeg synes det er noe spesielt med morgenen. Den har noe ved seg. En ny start, frisk luft, et nytt lys.. Gud har skapt morgenen, og han gir oss en ny morgen hver dag. Vi får muligheten til å våkne opp hver dag til den morgenen Gud har skapt til oss, uavhengig av hva som skjedde i går. Selvfølgelig, det skjer ting i dagliglivet som vi tar med oss fra dag til dag. Men glem likevel ikke å se muligheten i å våkne opp til en ny morgen hver dag.

I see Your power in the moonlit night.. Mer enn en gang har jeg blitt målløs og satt ut av Guds storhet i forbindelse med at jeg ser universet, og får et glimt av Guds storhet. Indescribable.. Igjen - stjernehimmelen, universet, og storheten i Guds skaperverk viser meg mer og mer av Hans kraft, og hvor mektig han er. Og den han er endres ikke av hverdagen vår!

Your bride will come together and we'll sing.. Vi er Jesu brud. Vi, menneskene, menigheten. Menigheten skal komme sammen og synge. Jeg tror det er en større kraft enn vi tror i det å samles som menighet, fra liten til stor, og synge. Gjennom det løfter vi blikket på Gud, og gir Hans skjønnhet fokus. Det er der fokuset vårt bør være, og ikke på omstendighetene som ofte krever mye av oss.

Som jeg har sagt før..det er ikke alltid jeg finner ord for å beskrive den Gud er. Jeg blir målløs. Likevel sier denne sangen det på en veldig bra måte, der vi helt enkelt synger You're beautiful. Men selv om det er bare 2 ord ligger det så mye mer bak. I tillegg uttrykkes mye gjennom bare å synge Ooooh..

Gud ser hjertet vårt, og han ser det i oss som bare ønsker å synge You're beautiful, uten at vi alltid trenger, eller klarer, å sette ord på det..

You're beautiful!Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: