torsdag 17. november 2011

London oppdatering

Hei alle sammen!

På denne bloggen bruker jeg ikke å fortelle hva jeg gjør til daglig. Jeg tar ofte med opplevelser fra dagliglivet, for det er gjennom de at Gud viser meg ting. Men i dag tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere litt på London tilværelsen, og hvilke valg jeg har tatt for veien fremover.

Som de mange av dere har fått med dere flyttet jeg til London i august. (Om du ikke har fått det med deg, kan du lese HER hvis du er interessert.) Jeg har nå bodd her i litt over 3 mnd, og det har gått kjempe fort, samtidig som det føles som jeg har bodd her lenge. Det tror jeg er fordi det har skjedd kjempe masse i livet mitt! Jeg har ikke nødvendigvis hatt mye opplegg, det går som regel i jobb og å være hjemme. Men likevel har det skjedd mye i tanker og hjerte. Jeg har gått gjennom mange prosesser, og hatt en tur i en berg og dalbane som har gått mye opp og ned!

Det har ikke bare vært lett. Jeg har hatt perioder der jeg har hatt lyst til å gi opp, fordi utfordringene føles for store. Jeg har måtte ta valg, bestemmelser, måttet klare å stole på Gud gjennom mange stormer på kort tid, og det har resultert i både tårer, frustrasjon og følelsen av tomhet, og følelsen av at man er helt alene.

Men.. midt i dette, midt i utfordringene: jeg er kjempe takknemlig! Utfordringene har vært, og er, tøffe når de står på, men jeg har også opplevd en enorm velsignelse! Jeg har opplevd å virkelig erfare at Gud bærer meg gjennom ting, der det føles som jeg har gått alene. Jeg har lært masse, blitt enda mer grunnfestet i den Gud er og hvem jeg er i han, tatt steg i hva det vil si å leve et liv som lovsanger, drømmer har vokst tydeligere frem, og nye drømmer har blitt plantet. Som jeg har nevnt før; jeg har tatt enda flere steg i å bygge huset mitt på fjell. Og jeg har mennesker i livet mitt som har vært helt uvurderlige! Familie, venner, og spesielt en kjæreste som har vært, og er, en støtte og oppmuntring uten like!

Det som har vært hovedfokus for disse mnd er at dette var, og er, en tid der det handler om meg og Gud. Det handler ikke om alt som skjer, alt jeg alltid har brukt masse tid og krefter på, og alle rundt..det handler om meg og Gud. Det kan høres egoistisk ut, noe som er en tanke jeg har måtte styre unna at det er, for jeg tror ikke det er egoistisk i det hele tatt. Jeg tror det er noe som er kjempe viktig å gjøre, fordi man får gått i dypet på ting i sitt eget liv, blir grunnfestet i sannheter, og får erfaringer å ta med seg videre i livet. Disse erfaringene kan hjelpe både en selv og andre. Så uavhengig av hva andre ser på som viktig vet jeg at det å kun ha fokusert på meg og Gud i noen mnd er utrolig viktig, og gjør mye med meg.
Har kanskje klart å røpe det, men jeg flytter tilbake til Norge i desember. Da jeg dro hit ante jeg ikke hvor lenge jeg skulle bli, og nå føler jeg det er helt riktig å flytte hjem igjen. Jeg har fått tid på å koble bort fra dagliglivet hjemme, og tror jeg er enda bedre rustet til å stå i det fremtiden skal bringe. Jeg har lært hvor fokuset mitt skal være, og hvilke ting som er verdifulle å bruke tid på. Jeg gleder meg til å fortsette livet mitt hjemme, med kjente og kjære!

Igjen; jeg er takknemlig! Har rett over 4 uker igjen her i London, og de kommer til å gå fort. Samtidig skal jeg kose meg den siste tiden, og bare være Ida&Gud! Å være en Maria er det jeg liker aller best, og det er det som former meg.

Er langt i fra ved målstreken! Jeg har fortsatt mange skritt å ta, og masse å lære. Kommer nok en ny liten oppdatering når jeg nærmer meg hjemreise, men nå vet dere litt hva som foregår i livet mitt!

Ha en velsignet god helg alle sammen! 
Jeg fortsetter litt på innleggene mine om 
"Utfordrende å lovsynge?"

- Ida :)


3 kommentarer:

Tove J sa...

God helg :-)

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Jeg er så stolt av deg Ida!! :) Gleder meg til å få deg hjem igjen <3 Takk for at du er og gir!

A worshipping heart sa...

God helg til deg også Tove :)

Rebekka: jeg er så glad i deg! Og jeg savner deg! <3