tirsdag 18. oktober 2011

Ukens lovsang: Revelation Song

Revelation Song
Kari Jobe


Worthy is the lamb who was slain
Holy Holy is He
Sing a new song to Him who sits on
Heavens mercy seat

Holy Holy Holy
is the Lord God Almighty
Who was and is and is to come
With all creation I sing
praise to the King of Kings
You are my everything and I will adore You

Clothed in rainbows of living colour
flashes of lightning, rolls of thunder
Blessings and honour,
strength and glory and power be
to You the only wise King

Filled with wonder, awestruck wonder
at the mention of Your name
Jesus Your name is power
breath and living water
Such a marvellous mystery


For noen år siden er dette en låt vi brukte masse i Ungfila, og jeg tror noe den gjorde med meg var å innse litt av Guds storhet. Jeg hørte den igjen her om dagen, og den gjør det samme med meg. Den er med å vise meg glimt av hvor stor den Gud vi lovsynger er, og hvor verdig han er all vår lovsang og all vår ære.

Worthy is the lamb who was slain.. I det med Gud storhet, i det med å få glimt av Guds storhet, ligger også en visshet om at Gud er veldig verdig vår lovsang. Lamb who was slain.. Det er noe ved den setningen som viser en ydmykthet, men samtidig Guds storhet. Og igjen da hvor verdig Han er all vår lovsang. Uansett hvordan livet vårt ser ut forandrer ikke det den Gud er, og hvor verdig Han er.

With all creation I sing praise to the King of Kings! Det handler ikke om å bare synge med stemmen min, det handler om å synge med hele den jeg er! Det handler om å ære Gud med gjerningene, tankene og valgene mine. Gud har skapt hele meg, og jeg velger å ære Han med det Han har skapt.


Filled woth wonder..at the mention of Your name. Dette er en setning jeg ofte synger om og om igjen. Ikke fordi det er noe jeg gjorde en gang, og det funket bra. Men fordi jeg faktisk blir full av beundring. Jeg blir full av beundring av hvordan det å nevne navnet Jesus har en stor kraft. En kraft som gjør noe i det åndelige, og som gjør noe i meg som person. 

Jesus Your name is power, breath and living water! Det er noe i navnet Jesus dere - som vi ikke må glemme storheten i! Det er noe i det navnet. Power, til å bryte gjennom det vi trodde var umulig. Breath, som gir oss liv gjennom alt vi gjør selv om vi ikke alltid tenker over det. Living water, som gir oss nytt liv, ny energi og strømmer på uten å gå tomt!

Ord blir fattige, og jeg føler på ingen måte at jeg klarer å beskrive halvparten av det jeg har inni meg når det kommer til å få glimt av Guds storhet. Og jeg tror ikke det er så mye jeg kan si heller som beskriver det. Men det er noen ord som hjelper meg de gangene jeg blir litt ekstra overveldet. Noen ord som ingen andre enn Gud er verdig!

Holy Holy Holy


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linkenIngen kommentarer: