torsdag 6. oktober 2011

Ukens lovsang: None but Jesus

Hillsong

In the quiet, in the stillness 
I know that You are God
In the secret of Your presence
I know there I am restored

When You call I won't refuse
Each new day again I'll choose

There is no one else for me
None but Jesus
Crucified to set me free
Now I live to bring Him praise

In the chaos, in confusion
I know You're sovereign still
In the moment of my weakness
You give me grace to do Your will

When You call I won't delay
This my song through all my days

All my delight is in You Lord
All of my hope, all of my strength
All my delight is in You Lord
Forever more

Det er ganske mange år siden jeg hørte denne lovsangen for første gang, og den har alltid vært en sang som gjør noe med meg. Den er fylt med en trygghet og godhet, og den hjelper meg å løfte blikket der det skal være på en måte som er rolig og avslappende.

In the secret of Your presence.. Et av mine største forbilder er fortsatt Maria, pga måten hun velger å kun bruke tid i Guds nærvær, uten å gjøre noen ting. Og jeg kan skrive under på at de stundene jeg bruke på å bare være sammen med Gud, de forandrer meg. De gjør noe med meg på dypet, på en måte ingenting annet kan. Jeg vet de forandrer meg, på den måten jeg trenger det..I know there I am restored.

Each new day again I'll choose. Noen ganger trenger vi å faktisk være bevisste på å ta valgene våre hver dag. Vi trenger kanskje å starte hver dag med "i dag velger jeg å løfte blikket, og jeg ønsker å leve for din ære i dag Gud. I dag velger jeg å ikke la de løgntankene få påvirke meg". Det er forskjellig fra person til person, vi har alle ulike ting. Men en ting vi har til felles er det at vi bestemmer oss hver dag, dag etter dag.

There is no one else for me. Jeg liker å proklamere dette. For som det sier; det er faktisk ingen andre. Det er mye som prøver å ta oppmerksomheten vår, og mange personer som kan gi oss masse. Men når det kommer til stykket er det ingen som fortjener oppmerksomheten min som Gud, og det er ingen som gir meg så mye som Han - gjennom at Han bare er den han er, og jeg søker han for den han er.

Now I live to bring Him praise. Dette er noe som jeg tar steg i, kanskje ikke daglig, men ofte.  Det kan være små steg, eller litt større steg, men jeg tar steg i det at jeg faktisk lever for å ære Gud. Med livet mitt,  valgene mine, det jeg er, og det jeg gjør. Gud er verdig vår ære uansett, og Han er verdig våre liv. Jeg lever for å ære Han!

In the moment of my weakness.. Tro meg, livet er fylt av øyeblikk der jeg føler meg svak. Øyeblikk der jeg har mest lyst til å gi opp, eller kanskje ta en vei som virker litt enklere. Men i de øyeblikkene har jeg erfart gang på gang at Gud gir meg styrke og nåde til å faktisk ta valg i den retningen Han har for livet mitt. Det er ikke alltid jeg skjønner selv hvordan det er mulig. Det kan storme, men likevel blir valgene av en eller annen grunn i den retningen jeg tror Gud har for meg. Fordi jeg lengter etter mer av Han, og fordi jeg faktisk tror jeg lever for noe større, og ønsker å gjøre det - på tross av hvor utfordrende det er. Men jeg klarer det ikke i egen kraft..You give me grace to do Your will!

Alt dette gjør at jeg sier med en lengsel, trygghet og overbevisning

All my delight is in You Lord!
Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken


Ingen kommentarer: