torsdag 27. oktober 2011

Ukens lovsang: Beautiful

Kari JobeHere before Your altar
I am letting go of all I've held
Of every motive, every burden
Everything that's of myself 

And I just wanna wait on You my God
I just wanna dwell on who You are

Beautiful, beautiful 
Oh I am lost for more to say
Beautiful, beautiful oh Lord
You're beautiful to me 

Here in Your presence
I am not afraid of brokenness
To wash Your feet with humble tears
Oh I would be poured out till nothing's left

And I just wanna wait on You my God
I just wanna dwell on who You are

Holy, Holy, Holy
You are You are

I am letting go.. Det er noe ved Guds nærvær som gjør at jeg klarer å gi slipp på ting. Men det er likevel ikke alltid like lett å gjøre det.. Mange ganger må jeg velge å legge fra meg det som kan hindre meg i å løfte blikket, og jeg må velge å gi slipp på det som kan hindre meg. Det å starte med å si til Gud: jeg legger fra meg alt har en større kraft enn vi tror, og det hjelper oss å ha alt fokus på Han!

Every motive, burden.. Hvert motiv; vi trenger ikke ha en grunn for å søke Gud, vi skal søke Han for den han er! Byrde; det er mye som kan føles som en byrde, og kan føles som noe som hindrer oss i å ha alt fokuset på Gud. Men velg å legge det fra deg! Vi kan ofte komme fremfor Gud i lovsang med egen tanker, ønsker, spørsmål og meninger. Jeg tror vi må bli flinkere på å legge det fra oss. Flinkere på å ikke ha så mye fokus på oss selv og våre behov, men fokus på Gud og den Han er..everything that's of myself!

Beautiful. Noen ganger er det ikke lett å sette ord på følelsene og tankene. Noen ganger klarer jeg ikke beskrive den Gud er. Og jeg tror det er helt normalt! Da er det ofte ordet Hellig jeg havner på. Jeg liker måten denne sangene bruker et annet ord, som også er veldig beskrivende. Beautiful.

I am not afraid of brokenness.. I mye av det som skjer er vi redde for å vise at vi kan være svake. Vi skal ha på en maske, og klare alt som møter oss på vår vei. I Guds nærvær er jeg ikke redd for å være svak! I guds nærvær kan jeg ta av den maska, og slippe å være redd for noe som helst! Gud vet akkurat hva jeg tenker, og hva jeg går gjennom. Hva er da vitsen med å late som ting er annerledes enn det de er?

To wash your feet with humble tears.. Et av forbildene mine i Bibelen er hun dama som vasker Jesu føtter med tårene sine. Hun er så ydmyk! Og tenk å faktisk være så sårbar at man vasker Jesu føtter med tårene sine! Midt i det trenger vi ikke være redde for noen ting, for Gud møter oss kun med kjærlighet og nåde!

Som jeg sa, det er ikke alltid jeg finner ord som beskriver den Gud er..

Holy Holy


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken


2 kommentarer:

Victoria sa...

Gode ord.. Og en nydelig sang! Å være inni Guds nærvær, å kjenne hans majestet og hans kjærlighet, er mer enn ord kan beskrive.. Er innom å leser iblant :) Stå på, vær frimodig! Jesu nåde i rikt mål! :)

A worshipping heart sa...

Takk Victoria! Jeg vet, det er mer enn ord kan beskrive. Er innom og leser hos deg også av og til - du skriver veldig reflektert og bra! Ha en fin uke videre, håper du blir overøst av velsignelser fra alle kanter! :)