søndag 16. oktober 2011

Touching Heaven

Skjønner vi storheten i å lovsynge?
Skjønner vi storheten i det å komme inn i Guds nærvær?
Skjønner vi storheten i det å komme fremfor Guds føtter?
Skjønner vi storheten i å få synge til en Gud som er verdig ordene 

Hellig Hellig Hellig..

For noen uker siden var det "Touching Heaven night" i Hillsong. Det er et møte der det hovedsaklig brukes tid på bønn og lovsang - og jeg gledet meg masse! Da det hadde vart en liten stund kom en av pastorene opp på scenen, for å dele litt. Noe av det han sa var "Guys, we need to understand that we're touching heaven tonight!" Det gjorde noe med meg..

Når vi lovsynger handler det om at vi ærer Gud (nei, jeg blir ikke lei av å si det..) Det er mange ting vi bruker tid og krefter på, men har du tenkt på storheten i det å faktisk få komme inn i Guds nærvær? Det å få synge til Han og ære Han med det vi er og har?

Da Jesus døde på korset ble forhenget inn til det aller helligste revet i to, og det ble åpent for alle. Det er det fortsatt. Men det gjør det ikke på noen måte mindre hellig! Henger du med? Det handler ikke om at vi ikke skal få gå inn der, og at man må komme til et visst punkt i livet før man kan lovsynge Gud. Det er det vi er skapt for! Men vi må skjønne storheten i det.

I himmelen lovsynger de dagen lang..

"Hellig, hellig, hellig.."
Joh Åp 4:8

De synger det, og faller ned for hans føtter! Tenk på det da?! Jeg tror det er fordi de får se glimt av hvem Gud er, og da faller de fremfor Han. 

Bildet er lånt fra google.no

Jeg har fortsatt langt igjen å gå, og jeg skjønner ikke engang brøkdeler av hvor stor Gud er. Men jeg har en bønn om aldri å bli likegyldig til det å lovsynge. Aldri se smått på det. Faktisk skjønne at det er Gud, som skapte himmel og jord, jeg får lovsynge! Igjen - det handler ikke om å gjøre det mindre tilgjengelig, eller til noe man må prestere for å gjøre. Men om å gi Gud den æren Han er verdig. Komme fremfor Han i ærefrykt.

Så jeg sier videre det han sa den kvelden..


Vi må skjønne at når vi lovsynger får vi 
"Touch Heaven"


Ingen kommentarer: