tirsdag 20. september 2011

Ukens lovsang: Believe

Hillsong

You are my light
You are my strength
You are my rock
On You I stand

I lift my voice
I raise my hands
I lift my soul
With all I am

In Christ forever I'll stand
I will believe

You are strong enough
In my weakness
God be lifted up
And I will sing
Lift Your praises high
Lord be magnified
You make all things new
I will believe


So, hear this song
Receive our praise
You are our strength
For all our days

We lift You up
Our voices high
In every storm
Let God arise


Light, strength, rock.. Gud er vårt lys. Det betyr at om du går gjennom noe der du kanskje ikke ser helt hvilke konsekvenser de ulike stegene du tar kan få - si "Takk Gud at du er mitt lys!" Gud er vår styrke. Det betyr at om du går gjennom noe der du føler du ikke klarer det selv, det kan være både noe bra og utfordrende - si "Takk Gud at du er min styrke!" Gud er vår solide grunn. Det vil si at om du går gjennom noe du føler krever en del forandringer, og du kanskje føler du kommer til å falle  -si "Takk Gud at du er min solide grunn!"

In christ forever I'll stand! Jeg liker å proklamere dette! Når vi er i Gud, og velger å la han holde oss oppe, er det ingenting som kan få oss til å falle. Det kan føles sånn av og til. Men sannheten er at Han holder oss oppe uansett, og vi faller ikke.

You are strong enough in my weakness.. Det står i Bibelen at Guds styrke blir synlig i våre svakheter. Det er så sant! Det er mange av de tingene jeg gjør som jeg tenker at jeg egentlig ikke er flink på i min egen styrke. Jeg hadde aldri klart å gjennomføre det selv. Men Gud gjør det gjennom meg. Og det er mange opplevelser jeg har der jeg tror utfordringene kommer til å ta knekken på meg. Men der også: Guds styrke blir synlig i min svakhet! Det er ikke alltid synlig der og da, men det blir veldig synlig i etterkant. 

You make all things new! Jeg tror vi som mennesker har en tendens til å låse ting fast i sånn de vanligvis er. Vi har vaner, som blir en stor del av den vi er. Det trenger ikke være negativt, men det vi må passe oss for er å ikke holde fast ved ting Gud kanskje vil vise oss nye sider av. Gud gjør alle ting nye! Ikke hold fast ved en ting, en tankegang, bare fordi det er en vane. Gå videre sammen med Gud, og tillat han å gjøre det nytt!

In every storm.. Ved jevne mellomrom møter vi alle på stormer. Det kan være store stormer, eller litt mindre stormer. De kan vare 10 minutter, eller de kan vare 10 dager. Men uansett - la Gud være den som seirer. Jeg vet at stormer er utfordrende, jeg møter de rett som det er selv. Men det skal ikke få sette meg ut av spill. Jeg må velge å tro, og velge å løfte blikket, selv om følelsene tilsier noe annet. Jeg må velge å let God arise! Det er så verdt det - tro meg!

I will believe er det som går igjen gjennom låta. I will believe. Jeg vil tro. Det sier ikke jeg føler alltid for å tro, eller det er enkelt å tro, eller jeg tror når jeg ser resultater. Det sier jeg tror! Det er en kraft i proklamere det, uansett. Igjen - velg å gjøre det. Velg å tro at Gud er alt han er, midt i det du møter. Når du sier at du velger å tro skaper det en tro inni deg. Ord skaper - ikke sant?


I will believe!


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

2 kommentarer:

Tove J sa...

Ta deg godt av jenta mi i helga - og kos dere :-)

A worshipping heart sa...

Det skal jeg gjøre Tove, og vi skal absolutt kose oss. God helg til dere der hjemme :)