søndag 11. september 2011

Gaze upon the beauty of the Lord

Jeg leste en historie i en bok jeg leser om dagen, som rørte ved meg. En mor forteller.. 

Da hennes yngste sønn var 3 år gammel var han ikke ikke en gang oppmerksom på konseptet av skjønnhet. Og den uoppmerksomheten gjorde ham veldig mye mer attraktiv. Målet hans var ikke å være attraktiv, men å være uttrykksfull. Han ville gi kjærlighet, og motta kjærlighet. Han visste ikke engang sin egen øyenfarge! Men han visste at han var elsket, hadde mennesker som brydde seg om han, og hvem han hørte til - og de tingene var nok for han. Han var fri! Hun så det på tegningene han lagde, og lyden i stemmen hans. Han likte å holde ansiktet hennes mellom hendene sine, og se på henne ansikt til ansikt. Han ville ha henne nært for å vite at han hadde hele oppmerksomheten og hengivenheten hennes. Han så henne intenst i øynene helt til hun gjengjeldte dette, og gav henne et kyss. Han trengte den nærheten. I det, var han ikke oppmerksom på seg selv - han var bare oppmerksom på de to..

Denne lille gutten har noe som vi trenger. Han har en evne til å se bort i fra alt rundt, og være helt oppslukt. Han har en evne til å ikke henge seg opp i om den han er er bra nok, eller om det han gjør strekker til. Han ønsker kun å se mamma'n sin i øynene fordi han ville gi henne sin full oppmerksomhet, og det var det han ville ha tilbake også. Han søkte ikke etter noe av det hun kunne gjøre for han, kun hengivenheten hennes.

One thing I ask from the Lord, this only do I seek.
that I may dwell in the house of the Lord all the days of my life
to gaze on the beauty of the Lord
and to seek Him in His temple
Psalm 27:4Dette er et av favoritt bibelversene mine, og på engelsk inneholder det et ord som beskriver det denne gutten gjør.. Gaze upon the beauty of the Lord. Jeg finner ikke noen ord som er like beskrivende på norsk, men det er det vi skal kjære dere! Vi trenger å holde ansiktet til Gud mellom hendene våre. Vi trenger å søke Han på den måten der vi ikke engang er oppmerksomme på oss selv, og det rundt. Der vi ikke søker noe annet enn å gi Han våre kjærlighet og hengivenhet, og få det tilbake fra Han. Der vi vet vi er elsket, og kun søker hans blikk. Der vi er helt oppslukt, og det kun handler om "oss to.."

Gaze upon the beauty of the LordIngen kommentarer: