onsdag 24. august 2011

Ukens lovsang: Running

Klaus Kuehn/Kari Jobe

I hear the voice
The voice of the one I love
He's calling my name
I hear the voice
The voice of the one I love
He's calling my name
He's saying

Come up higher
And hear the angels sing
Come up higher my beloved
Come up higher
And leave this world behind
You find find to be beautiful

I am running
Running after you
You've become my soul's delight
I am running
Running after you
Here with you I find my life

One thing have I desired
This will I seek after
To dwell in your house forevermore
Now I'm running after
The thing that really matters
You've become my joy and song

He's calling my name. Har du tenkt på det? Gud kaller deg ved navn! Han sier ikke den dama, han gutten, mannen der borte, du i hjørnet.. Han kaller deg ved ditt navn! Han sier ikke et tilfeldig navn, og kaller på hvem som helst. Det er deg han kaller på - personlig. 

Come up higher.. Jeg liker denne setningen! Gud sier til oss at vi skal komme høyere. Han vil vi skal få oppleve mer av den Han er, det Han gjør, og komme høyere opp til Hans trone. Han vil vi skal komme så høyt at vi kan hear the angels sing!

Leave this world behind.. Vi må klare å ta fokus bort fra verden, og alt i denne verden. Ofte tar det for mye fokus. Det er lettere sagt enn gjort å gjøre det, jeg vet det! Vi lever i denne verden, og da er det ofte der mye av tanker, følelser og opplevelser er. Men Gud sier vi skal fokusere på Han, og ikke la alt annet holde oss tilbake. Vi skal løfte blikket, og gi Han all ære og fokus. Og, det kan hende det bare er jenter som synes dette, men ordet beautiful gjør noe med en. Kanskje fordi det på en eller anna måte ikke bare gir fokus til det ytre, men hele mennesket. You find me to be beautiful..

You've become my souls delight.. My souls delight. Det min sjel lengter etter, gleder seg over, søker etter. Når man snakker om sjel, da snakker man om den man er. Ikke kroppen, ikke mitt ytre jeg. Det spiller så liten rolle til syvende og sist! Vi kan trakte etter så mange ting, men det sjelen min trakter etter - det er Gud, og den han er. He's my souls delight..
 

Here with You I find my life.. Det er når jeg lever livet mitt sammen med Gud at jeg føler jeg virkelig lever livet mitt. Jeg tar mange valg, og prøver så godt jeg kan å gå på det Gud legger foran meg. Det er ikke alltid det er like enkelt, men det er likevel når jeg gjør det at jeg føler jeg lever. Det er når jeg lever i Gud og med Gud, at livet mitt er sånn det skal være.

Et av favoritt bibelversene mine, som jeg har nevnt mange ganger før, er salme 27:4. Det er en ting jeg lengter etter, og en ting jeg søker. Jeg elsker måten de har satt melodi til det i denne låta! One thing I desire..

I am running.. Dette er en ganske stor del av låta, men jeg kommer til å skrive et eget innlegg om det om noen dager.

 
Enn så lenge - kos deg med en nydelig lovsang!


Har desverre ikke blekke på denne låta

Ingen kommentarer: