tirsdag 30. august 2011

Ukens lovsang: I do believe

I do believe
Ungfila (Johannes Groth)

You're the same when I am struggeling, as when I am fine
You're the same when people hurt me, and turn their back on me
You're the same when I am broken, so in You I will be strong

When my life is hard to carry, You are still the same
When my thoughts are self destructive, You will hold my hand
When my eyes can not see clearly, then in You I will be strong

I do believe
Believe in You as Lord Almighty God
Almighty God
I do believe
My only hope is found in You

You're like no other that I've met before
You're the wisdom that I'm seeking, the remover of my sin
Your kingdom shines with glory, and with You I do belong

You're the same when I am struggeling, as when I am fine.. Husker du på det, i alle livets situasjoner? Jeg har skrevet masse om det å lovsynge Gud uansett hvordan livet ser ut, at Gud er den samme, og Hans løfter står fast. Og det er det vi synger her. Gud er den samme når vi må kjempe, og når alt går bra. Minn deg selv på det, og syng det. Det er en kraft i å sette ord på det.

When my eyes can not see clearly.. Det er ikke alltid vi ser hva som ligger foran oss. Det kan være noe utfordrende, som vi ikke ser grunnen til at skjer. Og det kan være noe spennende vi tar et steg ut i, som vi ikke helt vet hvordan skal se ut. Men midt i det, midt i det vi ikke klarer å se selv, der skal vi være sterke i Gud. Og stole på at Han vet hva som kommer rundt neste sving..then in You I will be strong!

Believe in You as Lord Almighty God! Almighty God. Vet du hva som ligger i den frasen? Allmektig Gud. Det betyr at han har makt over alt! Det som kan føles for stort eller for lite, Gud har makt over det. Tro på at Han er allmektig, i den situasjonen du må face. Velg å tro at Han er allmektig i alle livets situasjoner. 

Your kingdom shines with glory, and with You I do belong. Jeg synes denne linja er så fin! Tenk da, Guds rike stråler av herlighet og ære - og der hører vi til! Der har han skapt oss for å være - i samfunn med Han!

I do believe! Dette er det som går igjen i låta, og igjen - det er en kraft i så si det med ord. Vi sier ikke "jeg trodde..i den situasjonen der.." eller "jeg tror på det område der, men ikke det som skal skje fremover.." Vi sier "jeg tror!" Vi tror at Gud er allmektig, og ved å synge det ut skaper det noe i oss, og det er med på å jobbe mot andre tanker som kanskje prøver å snike seg inn. Velg å synge det, og se hvilke kraft det kan ha i livet ditt!

I do believe,
believe in You as Lord Almighty GodLydfil: Kjøp på itunes, eller søk "I do believe Ungfila" på Spotify
Blekke: selges via devoted.no/ungfila, evt send meg mail.

Ingen kommentarer: