tirsdag 9. august 2011

Ukens lovsang: Awakening

Chris Tomlin

In our hearts, Lord, in this nation
Awakening
Holy Spirit, we desire
Awakening

For You and You alone
Awake my soul, awake my soul and sing
For the world You love
Your will be done, let Your will be done in me

In Your presence, in Your power
Awakening
For this moment, for this hour
Awakening

For You and You alone
Awake my soul, awake my soul and sing
For the world You love
Your will be done, let Your will be done in me

Like the rising sun that shines
From the darkness comes a light
I hear Your voice and this is my
Awakening

Like the rising sun that shines
Awake my soul, awake my soul and sing
Only You can raise a life
Awake my soul, awake my soul and sing

Norge har nettopp vært gjennom en tragedie. Den er ikke glemt, det kommer den ikke til å bli, men livet går videre. Nå om dagen er det kaos i London. Gå på VG nett og les om du ikke har fått det med deg.. Men det får meg igjen til å tenke! Kunne gjentatt "Ukens lovsang: Verdens håp" - for det er så sant! Men dette er en annen låt jeg har hørt masse på i det siste. Og den har mange sannheter i seg, som vi virkelig trenger! Hør på den, les teksten, og la den nå hjertet ditt! Hele låta handler om "Awakening", det å våkne opp. Kjære dere, det er det vi trenger!

In our hearts Lord, in this nation.. Ser du hvordan rekkefølgen er her? Vi kan be for nasjonen vår, og for de rundt oss- men det må starte hos oss. Det må starte i våre hjerter! Be om at du skal få se hva du kan gjøre, og hvordan du kan hjelpe. Det er ofte små ting som gjør store forandringer, men jeg tror om at vi starter med de små tingene i våre egne liv, vil det derfra være med å føre til en "awakening" for nasjonen. Gjør det- start med deg selv! Det vil bety mer enn du tror!

For You, and You alone.. Den oppvåkningen vi trenger, den er det kun Gud som kan gi oss. Vi må søke Hans kjærlighet, trøst og omsorg. Det vil forandre hjertene våre, og det igjen vil forandre hjertene til de rundt oss. Det er ikke noe vi trenger å gjøre i vår egen kraft, vi skal bare la Gud virke gjennom oss. Og det gjør han, hvis vi velger å helt enkelt la han gjøre det gjennom våre gjerninger

For the world You love..let Your will be done in me! Jeg lever ikke for meg selv.. Jeg lever ikke for mine egne ønsker og behov! Og denne setningen gjør noe med meg. Jeg vil leve et liv som ærer Gud, og leve for at Gud skal kunne bruke meg for å nå den verden han elsker! Ikke verden i seg selv, men menneskene. Menneskene han gav sin egen sønn for. Det er det vi lever for! Hvordan det ser ut har jeg ikke noe fasitsvar på, jeg har mange steg å ta der selv! Men.. "Jeg vil gjøre mitt liv til en lovsang til Deg" er en bønn..

For this moment, for this hour! Det handler faktisk ikke om noe en gang i fremtiden, det handler om nå! Det blir mer og mer tydelig at det trengs nå. Så vi må ikke vente, og det trenger ikke være så vanskelig. Igjen- start med de små tingene, og la det starte i ditt hjerte. Det trengs for this moment, and this hour!

Like the rising sun that shines.. Klisje eller ikke - soloppgang er helt fantastisk!! Her skal jeg ikke si så mye, for det er ikke alltid ord er det riktige valget, og har ikke helt ord som beskriver en soloppgang, og det den kan beyt. Men hør på låta.. Like the rising sun that shines - awake my soul!

Only You can raise a life.. Vi kan prøve så godt vi kan, men det som er riktig for oss å gjøre er å la Gud virke gjennom oss. Igjen - vi lar det starte i våre egne hjerter, i våre liv. Derfra bruker Gud oss gjennom det vi gjør, og det er Han som møter mennesker, og forandrer livene deres! Vi trenger ikke prestere, kun la Guds kjærlighet viker gjennom oss.

Er så mye mer man kunne sagt rundt dette! Men tror jeg har fått frem en del. Det er få ting i denne verden jeg kan si jeg vet helt sikkert, men en av de er at Jesus er verdens håp. Og vi trenger å våkne opp!

Awakening

Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: