søndag 7. august 2011

Jeg er fremme.. i London!

Hei!

Da er jeg her.. Jeg satt meg i dag tidlig på flyet til London - og den neste epoken er i gang. Vet jeg akkurat hvordan den kommer til å se ut? Nei. Men jeg vet at dette er helt riktig. Man drar selvfølgelig med blanda følelser, fordi det er ikke lett å plutselig skulle flytte. Ikke bare flytte til en annen leilighet, men flytte til et annet land..bort fra Norge. Bort fra alt det som er veldig trygt, og alle jeg har rundt meg. Samtidig er jeg veldig klar for det, takknemlig for at jeg har muligheten til å gjøre det, og gleder meg til hva tiden fremover skal bringe. Jeg er heldig og priviligert!! Igjen..takknemlig!

Jeg kommer til å fortsette å fortelle om prosessen jeg gikk for å komme hit, det er fortsatt mye igjen å si. Og jeg kommer til å fortsette å blogge. Hjertet mitt er akkurat det samme selv om jeg ikke bor i Norge, det får bare litt andre omstendigheter og input i en periode - noe som er positivt! Det kommer helt sikkert til å sette i gang en del tankeprosesser!Håper dere fortsetter å stikke innom utover høsten også. Takk for alle oppmuntringer, det er veldig motiverende å se at det lille jeg gir kan få være med å bety noe! Et nytt tegn på at om vi bruker det Gud legger i hendene på oss, og gir det lille vi kan, så velsigner Gud det!

Ha en fin søndagskveld :)


3 kommentarer:

May Hilde sa...

Lykke til i den nye epoken! Gleder meg til å høre hvordan den blir :)

A worshipping heart sa...

Tusen takk May Hilde! Gleder meg selv, og gleder meg til å fortelle :)

Ha en god uke! Klem

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Veldig spennende Ida - jeg gleder meg til alt du har foran deg :)