lørdag 20. august 2011

Ikke glem å bare være

Lovsang..er noe jeg bruker masse tid på. Det er noe jeg tenker mye på, skriver mye om, og tar mange valg i forhold til. Da tenker ikke kun på sangen, men det å leve et liv i lovsang. Det gjør jeg mye fordi jeg tror lovsang er veldig mye mer enn bare ord og toner.
Tror du noen ganger vi kan gjøre det for komplisert?

Det tror jeg. Jeg trekker ikke tilbake det jeg har sagt om at lovsang er mye mer enn ord og toner, fordi det tror jeg fortsatt, og vi skal leve liv som ærer Gud. Men noen ganger glemmer vi det helt enkle. Det helt enkle der vi ikke gjør noen ting, ikke prøver å tenke noen spesielle tanker, ikke fokuserer på noen spesielle gjerninger, ikke har noe mål med øyeblikkene..

..bortsett fra at vi bare vil være i Guds nærvær, og ære Han med det vi er, uten å gjøre noe.

Dette innlegget blir ikke så langt, rett og slett fordi jeg vil du skal stoppe å tenke i et øyeblikk. Stoppe å prøve å lære noe. Stoppe å gå med følelsen av at du må ta noen nye steg, og bringe noe spesielt. Noen ganger trenger vi å sette oss ned og kun være. Jeg vet for min egen del at det er de øyeblikkene som forandrer meg. Det er de som gjør at jeg velger å bruke så mye tid på lovsang. Det er de som gjør at jeg kan si "Jeg vil gjøre mitt liv til en lovsang til Deg, la hver tone en hyllest til Deg være". De helt enkle øyeblikkene..Ikke gjør lovsangen komplisert med å stille krav til deg selv med alt du gjør, men la den være enkel. La hjertet ditt få være, og på den måten ære Gud. Da vil det flyte ting fra hjertet ditt som andre ganger kanskje ikke kommer gjennom fordi vi tenker for mye, og gjør for mye. Og Gud vil vise deg ting som vi andre ganger kanskje ikke tillater han å vise oss.

Velg å være en Maria-lovsanger,
og ære Gud med å bare være..


Ingen kommentarer: