onsdag 17. august 2011

Blekker på "Ukens lovsang"

Heia!

Jeg har i det siste fått spørsmål om å legge ut blekker på "Ukens lovsang". Har vært innom tanken flere ganger, var bare usikker på om/hvordan jeg skulle gjøre det. Det jeg kommer til å gjøre fremover er å legge ved en link til blekke på låta. Dette blir blekker jeg finner på nettet, fordi jeg ikke har mulighet til å legge ut noe egenskrevet. Det er ikke sikkert det er alle jeg finner/ har blekke til, men skal gjøre det på de jeg kan. De som har gitt ut låta har mest sannsynlig laget et notehefte man kan få kjøpt, så det kan jeg evt anbefale å kjøpe. Kommer til å oppdatere noen av de låtene jeg allerede har lagt ut fortløpende, og legge ved link.

Spørsmål? Kjør på, så svarer jeg! :)


Ha en fin dag,
og husk å se etter skatter i de rundt deg!


Ingen kommentarer: