tirsdag 12. juli 2011

Ukens lovsang: You are my passion


I'm alive to bring, glory to You King
God of victory, You are my passion
It's in the way You are, you don't change at all
Great and humble God, You are my passion

My strength in live is I am Yours
My sould delights, cause I am Yours
Your will on earth is all I'm living for

Jesus, I glorify
Jesus, my love is Yours
You are my hearts desire
I live to know You  more

Light that breaks the darkness, showing what true love is
Always full of goodness, You are my passion
You never do me wrong, the meekest man but strong
The most perfect song, You are my passion


Denne låta har jeg skrevet om en gang for veldig lenge siden, før jeg begynte med "Ukens lovsang". Men den er fortsatt en stor favoritt, så tenkte å dra den frem igjen nå, og utdype den litt mer.

I'm alive to bring glory to You King. Jeg elsker å proklamere dette! Det er mye som tar både tid og fokus gjennom dagene som går, og jeg har flere ganger snakket om det at lovsang handler om en livsstil som ærer Gud. Denne setningen betyr ikke at det eneste vi skal gjøre er å lovsynge dagen lang, sånn rent musikalsk. Men vi er skapt for å tilbe Gud, og ære Han, med det vi er og gjør.

Jesus, my love is Yours! Det er ikke bare tida vår som skal strekke til mange plasser, men vi skal også gi mye av den vi er - kjærlighet og godhet. Og ja, det er riktig at vi skal det. Men å kunne si Jesus, my love is Yours gjør noe med meg. Vi elsker fordi han elsket oss først. Min kjærlighet gir jeg først og fremst til Gud. Det gjør den fullstendig, og det er det tryggeste valget..

Me strength in life is I am Yours. Har du hørt meg si før at "livet er en berg og dalbane"? Hvis ikke - det er det! Men uansett hvordan livet ser ut, og det er en solskinnsdag, eller om det er noen ting som skygger litt for sola..så er styrken min at jeg tilhører Gud uansett, og i Han klarer vi alt.

You are my hearts desire.. Det hjertet mitt lengter etter - det er Gud, og alt Han er. Igjen, det er mye som tar oppmerksomheten vår, og som vi "desire". Men de tingene er ikke noe som varer på samme måten. Uansett hva jeg oppnår eller opplever er det ganske lite sammenlignet med den Gud er. Det jeg drømmer om, det handler om den den Gud er. Og gjennom alt som skjer..I live to know You more!

Det er mange bra låter, som virkelig er låter fra himmelen, og som uttrykker det vi tenker og føler. De kan røre ved noe dypt i oss. Men den mest perfekte sang, som er den som rører mest ved oss..det er Gud! The most perfect song..


Hør på låta, og la det bli en del av deg. Etter å ha dykket litt i teksten kan jeg ærlig si at

You are my passion!


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vakkert . Jesus og Gud vår Himmelske Far , er en God Gud som bør æres ogprises .

A worshipping heart sa...

JA! Han bør virkelig æres og prises, gjennom måten vi lever livene våre - og gir tilbake til han fordi han gav oss alt :) Takk for kommentar, ha en fin uke videre! -Ida