tirsdag 19. juli 2011

Ukens lovsang: Aldri går du fra meg

Aldri går Du fra meg
Impuls - lydfil kan kjøpes på iTunes

Tidene skifter, Du er konstant
Selv når det stormer er Du som fjell
Tilværelsen hviler trygt i din hånd, Du har kontroll
Du kjenner mitt indre, Du vet hvem jeg er
Du vet hvem jeg er

Stykke for stykke ledes jeg fram
Ser ikke fullbrakt men har fått glimt
Av noe større bedre enn det jeg kjenner til
Komme ditt rike, la Din vilje skjer

Jeg tror at Dine løfter står fast
Jeg tror at Du har kommet nær
Jeg tror at Du vil være med meg her
Hos Deg søker jeg ly

Mektig Gud og Majestet
I evighet, dine løfter vil stå fast
Du fører meg hjem
Selv når tvilen rår er Du den samme Gud
Aldri går du fra meg

Dagen skal komme når jeg får se Deg
Strålende, prektig, mektig og god
Endelig hjemme skal jeg få se at du var med
I bølgedaler, ja på hvert et sted

Tidene skifter, Du er konstant.. Det at tidene skifter kan bety så mye. Det kan bety at vi lever i en verden som hele tiden er i forandring, og den kan bety at livet beveger se gjennom ulike perioder. Uansett hva slags verden i vi lever, uansett hva slags periode vi lever i - Gud er den samme i går, i dag og til evig tid!

Du vet hvem jeg er.. Har du noen gang blitt overrasket over hvordan foreldre, søsken, eller nære venner kjenner oss bedre enn vi tror? De ser ting, leser ting ut i fra det vi gjør. Gjennom det jobber de ofte for at vi skal ha det best mulig, og ta best mulig valg. I 9. klasse fikk jeg det for meg at jeg skulle bli møbelsnekker (Ja, helt sant..) Jeg vurderte seriøst å søke på yrkesskolen - det var dette jeg ville. Men jeg tror mamma og pappa hadde en finger med i spillet, og det endte med at jeg gikk musikk, dans og drama. (Takk og lov!!) De kjente meg kanskje og visste at møbelsnekker var ikke helt meg? De vet hvem jeg er. På samme måte, og enda bedre, kjenner Gud oss. Han blir ikke overrasket når du forteller han noe, og han hjelper deg å ta de valgene i livet som er best for deg. Han vet hvem du er!

Stykke for stykke.. Steg for steg snakker jeg ofte om. Og det er så sant! Vi kan ikke ta hele livet i et stort hopp, og vi kan ikke hoppe over faser. Alle fasene er med på å forme oss, uansett hvordan de føles der og da. Jeg har vært gjennom utallige faser som har holdt på å ta knekken på meg (det føles hvertfall sånn der og da..) Men i ettertid ser jeg at det er de fasene som har lært meg mest! Og de fasene tar meg stykke for stykke videre, mot Gud og det Han har for meg.

Har fått glimt.. Og de glimtene jeg har fåt - de kan ikke beskrives! Indescribable.. Men det er de glimtene, de hjertemøtene med Gud, som gjør at jeg hele tiden jager etter mer, og ikke gir meg her jeg er nå! Just one glimpse of His glory..

I evighet, Dine løfter vil stå fast.. Har du tenkt på det? I bibelen står det masse løfter, og de blir stående. Det er ingen som visker de ut! Det betyr at når du møter på ting i livet, som kanskje er utfordrende, dra frem Guds løfter! "Den løgntanken vil jeg ikke høre på, fordi jeg vet det er ingen fordømmelse for den som er i Kristus!" Og vi kan gå gjennom perioder der det ikke alltid er enkelt å tro på, og der vi må jobbe ekstra mot disse utfordringene. Kan det føre til tvil? Ja. Men selv om vi av og til kan tvile - de står like fast! Vi må huske det! De rikker seg ikke, selv om vi ikke alltid føler kraften av de..selv når tvilen rår

Aldri går du fra meg! Denne setningen rører ved noe dypet i meg. Jeg vet det kan føles som Gud er langt borte. Jeg vet det kan føles som man søker, søker, søker og søker - men ikke får noe svar. Jeg vet det kan føles som man virkelig prøver, men Gud møter en ikke. Og har jeg noe fasitsvar på hvorfor det er sånn? Nei. Desverre. Jeg skulle ønske det! Men en ting vet jeg. Og det er at uansett hvordan det føles, så går ikke Gud fra deg. Det er et løfte, og det står fast. Gud går ikke fra deg, og en dag vil du merke at Han alltid har vært der!

Han vet hvem du er, Hans løfter står fast,
og aldri går Han fra deg!


4 kommentarer:

Anonym sa...

du er enn velsinelse til andre

A worshipping heart sa...

Tusen takk! Den kommentaren der var enkel, men kjempe oppmuntrende! Ha en god uke videre :)

Sunshine Hanne sa...

ÅH, du er helten min !!!!
Trodde aldri jeg sku finne teksten på denne! :)

A worshipping heart sa...

Så bra jeg kunne være til hjelp Hanne :) Nyt resten av søndagskvelden!
-Ida :)