lørdag 16. juli 2011

Telemarksstevnet 2011

Hei alle sammen!

Torsdag-lørdag neste helg er jeg så heldig at jeg skal få lede lovsang på "Telemarksstevnet 2011". Delvis både ungdomsmøtene og hovedmøtene. Jeg har med meg en kjempegod gjeng, og vi gleder oss til å stå sammen med mange andre og ære Gud, tilbe Han, søke Hans rike, og henge i Hans nærhet! Jeg, og vi, har store forventninger til hva Gud kan og skal gjøre, dersom vi velger å løfte blikket på han midt i alt som skjer.

Ta en titt på nettsiden, og ta deg gjerne en tur innom dersom du er i nærheten, eller kanskje vil ha en liten "mini-ferie med mening".

Ellers - ha en fin helg videre!
Nyt sol, sommerdagen og alt den bringer med seg!


2 kommentarer:

Marianne sa...

jeg kommer en tur på lørdag, og jeg gleder meg skikkelig! :D

A worshipping heart sa...

Det var koselig å se deg Marianne, selv om jeg ikke fikk snakket med deg mer enn "hei" :)